Kelirani magnezij + vitamin B6, 100 kapsula View larger

Kelirani magnezij + vitamin B6, 100 kapsula

ALI10

New product

Glavne komponente dodatka prehrani Magnezij kelat 560 mg + Vit. B6 su magnezij (u obliku najkvalitetnijeg kelata aminokiseline magnezija s velikom bioraspoloživošću) i vitamin B6.

More details

HRK38.24 tax incl.

More info

Kelirani magnezij + vitamin B6

Glavne komponente dodatka prehrani Magnezij kelat 560 mg + Vit. B6 su magnezij (u obliku najkvalitetnijeg kelata aminokiseline magnezija s velikom bioraspoloživošću) i vitamin B6.

Kelirani magnezij Aliness inovativan je proizvod na tržištu u obliku visokokvalitetnog magnezijevog bisglicinata i vitamina B6.

Magnezij podržava mišićni sustav i pomaže u održavanju pravilne ravnoteže elektrolita. Također podržava pravilno funkcioniranje živčanog sustava i smanjuje umor i umor. Vitamin B6 povećava apsorpciju magnezija iz gastrointestinalnog trakta i pomaže u održavanju normalnog metabolizma energije.

 

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvođač lijekova i dodataka prehrani koji djeluje na lokalnom tržištu od 2007. MedicaLine je vlasnik brenda dodataka prehrani Aliness. Proizvodi marke Aliness sadrže prirodne spojeve koje karakterizira brza i visoka razina apsorpcije aktivnih tvari. Vitamine iz njihove ponude mogu koristiti osobe na dijeti bez glutena, kao i osobe s alergijama i intolerancijom na laktozu.

 

Dodatak prehrani

 

Sastojci: Magnezij diglicinat, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), želatina, ovlaživač - glicerol, voda.

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (1 kapsula) (% RWS-Referentni dnevni unos%) :

Magnezijevi ioni - 101 mg (27%)

Vitamin B6 - 2,10 mg (150%)

Preporučeni dnevni unos: 1 kapsula za vrijeme obroka.

 

Neto težina: 100 kapsula

Pohrana: Zaštitite od svjetlosti, čuvajte na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu nepristupačnom za malu djecu.

 

Oprez: Ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu tijekom dana. Ovaj proizvod ne mogu koristiti trudnice ili dojilje. Ovaj se proizvod ne može koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

 

 

 

Recenzije

rating 10
Immunité
Bon produit, pratique avec la B6 associée.
rating 10
A l'air bien
Je le prends depuis plusieurs mois et il ne me cause pas d\'incomforts.