Pravila o privatnosti Healthylife S.C.

 

Healthylife S.C. poštuje vašu privatnost i obvezuje se kako bismo je zaštitili, poštujući ovu politiku privatnosti usklađenu s UREDBOM EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA (EU) 2016/679 od 27. travnja 2016. o zaštiti fizičkih osoba u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju osobnih podataka. takve podatke i ukidanje Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka). Ovime predstavljamo našu politiku privatnosti. Korištenjem naše web stranice izražavate svoj pristanak na postupke opisane u ovoj Politici privatnosti. Izraz "web stranica" označava internetsku trgovinu dostupnu na www.lymeherbs.pl, kao i bilo koju drugu web stranicu kojom upravlja Healthylife S.C.

Ova pravila o privatnosti određuju vrste informacija i podatke koje možemo prikupiti od vas i koje nam možete prenijeti prilikom posjete ili korištenja naše web stranice, kao i naše prakse povezane s prikupljanjem, korištenjem, pohranjivanjem, zaštitom i otkrivanjem takvih informacija i podataka.</ span>

Ova pravila o privatnosti odnose se na podatke i podatke koje prikupljamo:

  • na web stranici ili putem web stranice;

  • u obliku korespondencije e-poštom ili druge elektronske korespondencije;

  • kada kreirate račun na web stranici;

  • kada se prijavite na naše biltene.

 

Pažljivo pročitajte naša pravila o privatnosti i načela i prakse uključene u njih u vezi s vašim informacijama i podacima, kao i način na koji s njima postupamo. Ako ne izrazite svoj pristanak na naša načela i praksu, ne biste trebali koristiti našu web stranicu. Posjetom ili korištenjem web stranice izražavate svoj pristanak na ovu politiku privatnosti.

 

Ova pravila o privatnosti mogu se mijenjati od S vremena na vrijeme. Ako nastavite koristiti web-mjesto nakon što ga izmijenimo, pretpostavit ćemo da ste izrazili svoj pristanak na takve promjene, stoga vam savjetujemo da redovito provjeravate sva ažuriranja Pravila o privatnosti.

 

Administrator podataka

Svi osobni podaci dostavljeni ili prikupljeni na ovom web stranicom upravlja uglavnom Healthylife Martin Karov, Monika Karov S.C., sa registriranim uredima na adresi: ul. Wolności 101, 41-500 Chorzów, Poljska.

 

Podatke prikuplja Healthylife S.C.

Podaci o poslanoj narudžbi:  Prilikom slanja narudžbi s u trgovini Lymeherbs molimo vas da navedete svoje puno ime, spol, poštansku adresu, broj telefona i adresu e-pošte. Ti će nam podaci omogućiti obradu Vaših narudžbi, kontakt s Vama u slučaju bilo kakvih problema s izvršenjem narudžbe, kao i slanje elektroničke potvrde narudžbe ili izvršenja narudžbe.

 

Mrežni račun: U trenutku podnošenja narudžbe nudimo vam mogućnost kreiranja online računa. Ako pristanete na gore navedeno, osobne podatke koje nam dostavite pohranit ćemo u bazu podataka klijenata. To će nam omogućiti brže izvršavanje budućih narudžbi. Brisanje online računa neće rezultirati uklanjanjem osobnih podataka koje smo pohranili. Svojim osobnim podacima možete pristupiti i ispraviti ih u bilo kojem trenutku.

 

Povijest transakcija:  Vodit ćemo elektronički registar svih narudžbi predanih u trgovini Lymeherbs.

 

Bilten: Naš bilten obavještava pretplatnike o najnovijim cijenama , ponude i proizvode. Šaljemo ga samo korisnicima koji su pristali primati ga. Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku, takva opcija je također uključena u svaki poslani Newsletter; također se možete odjaviti putem obrasca dostupnog na našoj web stranici.

 

IP adresa: Vašu IP adresu registriramo od koje posjetite našu web stranicu. Omogućuje nam identifikaciju pružatelja internetskih usluga (ISP) i ne sadrži nikakve podatke o vama kao pojedincu. Koristimo ove informacije kako bismo bolje razumjeli odakle dolazi naš mrežni promet.

 

Podaci djece:  Naša web stranica nije namijenjena koriste osobe mlađe od šesnaest (16) godina, stoga molimo mlađe osobe da svoje osobne podatke ne daju putem naše web stranice. Ne prikupljamo namjerno informacije i podatke od djece mlađe od šesnaest (16) godina bez dopuštenja njihovih roditelja.

 

Kolačići </span >Web stranica koristi kolačiće, odnosno male tekstualne datoteke šalje na računalo internetskog korisnika identificirajući ga na način koji je neophodan za pojednostavljenje ili onemogućavanje određene operacije. Kolačići su bezopasni kako za računalo tako i za korisnika i njegove podatke.

Uvjet za aktivaciju kolačića je njihov prihvaćanje putem web preglednika i ne uklanjanje s tvrdog diska. Možete ih također onemogućiti u postavkama preglednika, što može ograničiti ili spriječiti korištenje nekih dijelova usluge.

Kolačići mogu sadržavati osobne podatke korisnika, iako će to u većini slučajeva biti samo njegova e-mail adresa. Ovi podaci dostupni su samo korisniku određenog računala i našoj usluzi.

 

Google Analytics: < /span>Web stranica koristi uslugu Google Analytics za praćenje korištenja naše web stranice. Ovu uslugu pruža Google, Inc. ("Google") Google Analytics temelji se na mehanizmu kolačića, pri čemu se datoteke smještaju na računalo korisnika kako bi usluga mogla analizirati kako je korisnici koriste. Korištenjem ovih podataka – moći ćemo poboljšati upotrebljivost, arhitekturu i funkcionalnost web stranice. Informacije koje generiraju kolačići o mogućnosti korištenja web stranice od strane korisnika (između ostalog i njegova IP adresa) prenose se Googleu i pohranjuju na njegovim poslužiteljima u Sjedinjenim Državama.

 

Kako Healtylife S.C. koristi vaše podatke?

Otkrivanje informacija

Healthylife S.C. neće pružiti vaše osobne podatke u marketinške svrhe bilo kojim tvrtkama koje ne pripadaju Healthylife S.C.

Healthylife S.C. daje vaše osobne podatke izvođačima, pružateljima usluga i drugim trećim stranama s kojima surađuje i koje su temeljem potpisanih ugovora dužne osobne podatke čuvati u tajnosti ili ih koristiti samo u svrhe za koje im podatke dostavljamo.

 

Kako Healthylife štiti vaše podatke?

Poduzimamo mjere za zaštitu vaših osobnih podataka od slučajnog gubitka ili njihovog pregledavanja, korištenja, izmjene ili otkrivanja od strane neovlaštenih osoba. Sve informacije i podaci koje dobijemo od vas pohranjuju se na sigurnim poslužiteljima zaštićenim vatrozidom. Korištenjem naše web stranice izražavate svoj pristanak na prijenos vaših osobnih podataka ovim poslužiteljima.

Sigurnost vaših osobnih podataka također ovisi na tebi. Ako postavite lozinku za prijavu na našu web stranicu, odgovorni ste za čuvanje tajne. Molimo ne dijelite svoju lozinku ni s kim.

Nažalost, prijenos informacija putem Internet nije potpuno siguran. Iako dajemo sve od sebe kako bismo zaštitili vaše osobne podatke, ne možemo jamčiti njihovu sigurnost na našoj web stranici. Sve podatke šaljete na vlastitu odgovornost. Ne snosimo nikakvu odgovornost za bilo kakav čin zaobilaženja postavki privatnosti ili zaštite na web-mjestu.

 

Pristup i ažuriranje podataka

Morate slobodno pristupiti svojim podacima i ažurirajte ih u bilo kojem trenutku.

Da bismo se upoznali s vašim osobnim podacima

 

Kupčevo povlačenje privole za obradu osobnih podataka

njegovo dopuštenje za obradu njegovih osobnih podataka u bilo kojem trenutku. Suglasnost se može povući pisanim iskazom volje o povlačenju dopuštenja za obradu osobnih podataka putem elektroničke pošte na: kontakt@lymeherbs.pl, ili poštom na adresu: Healthylife S.C. ul.

Tvrtka može pohraniti osobne podatke o tome Kupac, unatoč iskazu volje da povuče privolu za obradu osobnih podataka, nastupi li okolnosti koje ograničavaju ovo pravo, kao što su:

  • situacija u kojoj je obrada podataka neophodna za utvrđivanje, ispitivanje ili obranu tvrdnji.

 

Vrijeme obrade osobnih podataka kupca

Osobni podaci kupca bit će obrađuju do povlačenja privole, a nakon takvog povlačenja, za razdoblje zastare potraživanja na koje upravitelj podataka ima pravo ili potraživanja prema administratoru.

 

Izmjene ovih pravila

Sve promjene ovih pravila o privatnosti će objaviti na ovoj podstranici naše web stranice.

 

Podaci za kontakt

Pitanja ili komentari u vezi s ovom politikom privatnosti i sve povezane prakse mogu se poslati na: kontakt@lymeherbs.hr

Product added to wishlist
Product added to compare.