UbiquinoL KANEKA Natural KOENZYM 100 mg, 60 kapsula

UbiquinoL KANEKA Natural KOENZYM 100 mg, 60 kapsula

ALI27
30,92 €

Koenzim Q10 prirodni je antioksidans koji sudjeluje u lancu metaboličkih kemijskih reakcija koje stvaraju energiju unutar stanica.

 

UbiquinoL KANEKA Prirodni KOENZYM 100 mg

Koenzim Q10 prirodni je antioksidans koji sudjeluje u lancu metaboličkih kemijskih reakcija koje stvaraju energiju unutar stanica. Poboljšava iskorištavanje kisika u miokardu i cirkulaciju krvi. Uz to, koenzim Q10 potiče imunološki sustav na stvaranje antitijela i povećava omjer CD4 prema CD8. Omjer značajno pada u bolesnika s kroničnim bolestima.

Postoje dva oblika koenzima Q10: UbichinoN i UbichinoL ™ i oba se koriste za proizvodnju stanične energije. UbichinoN je oksidirani oblik (konvencionalni koenzim Q10). UbichinoL ™ aktivni je oblik koji živi organizmi učinkovito apsorbiraju.

Što je UbichinoL ™? UbichinoL ™ je aktivni i neoksigenirani oblik koenzima Q10 koji tijelo lako apsorbira. UbichinoL ™ je oblik koenzima Q10 koji se najlakše apsorbira i jedan je od najsnažnijih antioksidansa topivih u mastima u tijelu.

UbichinoL ™ je prirodni koenzim koji nastaje u procesu fermentacije i po strukturi je identičan onom stvorenom u našem tijelu. UbichinoL ™ tijelo apsorbira 3 do 8 puta više od konvencionalnog koenzima Q10. UbichinoL ™ pomaže u zaštiti tjelesnih stanica od oštećenja uzrokovanih oksidativnim stresom i slobodnim radikalima. UbichinoL ™ ima bolju apsorpciju u usporedbi s konvencionalnim koenzimom Q10, tako da možete uzeti manju dozu i postići isti učinak.

UbichinoL ™ proizvodi japanska tvrtka Kaneka.

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvođač lijekova i dodataka prehrani koji djeluje na lokalnom tržištu od 2007. MedicaLine je vlasnik brenda dodataka prehrani Aliness. Proizvodi marke Aliness sadrže prirodne spojeve koje karakterizira brza i visoka razina apsorpcije aktivnih tvari. Vitamine iz njihove ponude mogu koristiti osobe na dijeti bez glutena, kao i osobe s alergijama i intolerancijom na laktozu.

 

Dodatak prehrani

 

Sastojci: Ulje repice, koenzim Q10 (aktivni i prirodni oblik koenzima UBIquinol ™ KANEKA), emulgator: esteri masnih kiselina i poliglicerola, zaslađivač: bijeli i žuti pčelinji vosak, sredstvo za povećanje volumena: lecitini (soja), sastojci ljuske kapsule: kukuruzni škrob, zgušnjivači: povrće glicerin, karagenan, boja: karamela, regulator kiselosti: natrijevi fosfati.

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (1 kapsula): Koenzim Q10 (Ubiquinol ™ KANEKA) - 100 mg

Preporučeni dnevni unos: 1 kapsula dnevno tijekom obroka.

 

Neto težina: 60 kapsula

 

Pohrana: Zaštitite od svjetlosti, čuvajte na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu nepristupačnom za malu djecu.

 

Oprez: Ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu tijekom dana. Ovaj proizvod ne mogu koristiti trudnice ili dojilje. Ovaj se proizvod ne može koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

 

 

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.