Uvjeti korištenjaInformacije o tvrtki


Zdravi život Martin Karov, Monika Karov S.C.

Porezni broj: PL6342828337, matični broj tvrtke: 243565136.

Adresa: ul. Wolności 101, 41-500, Chorzów, Poljska

Opći uvjetiNaručite možete putem našeg sigurnog web mjesta za kupnju www.lymeherbs.hr. Možete i naručivati ​​na naš e-mail: kontakt@lymeherbs.hr.
Sve cijene uključuju PDV i podložne su promjenama bez prethodne najave.
Svi zahtjevi za kratku isporuku ili kvarove moraju se prijaviti u roku od 3 dana od isporuke.
Ne odgovaramo ako podaci dostupni na ovoj web stranici nisu točni, potpuni ili aktualni. Zdravstvene informacije sadržane na ovom web mjestu pružaju se samo u obrazovne svrhe i nisu namijenjene zamjeni rasprava s liječnikom ili drugim pružateljem zdravstvene zaštite.
Slažete se da zakoni Republike Poljske uređuju bilo kakvu upotrebu ove web stranice, bez obzira na pravila koja se odnose na sukob zakona koji bi primijenili materijalne zakone druge jurisdikcije, uključujući i bilo koji spor koji proizlazi iz vaše upotrebe ove web stranice ili materijal s ove web stranice.
Zadržavamo pravo odbiti bilo koju narudžbu koju pošaljete kod nas. Možemo, prema vlastitom nahođenju, ograničiti ili otkazati kupljene količine po osobi, po kućanstvu ili po narudžbi. Ta ograničenja mogu obuhvaćati narudžbe poslane od istog korisničkog računa, iste kreditne kartice i / ili narudžbe koje koriste istu adresu za naplatu i / ili dostavu.
Vaše podnošenje osobnih podataka putem trgovine regulirano je našim Pravilima o privatnosti.
Povremeno na našoj web stranici ili u Usluzi mogu postojati informacije koje sadrže tiskarske pogreške, netočnosti ili propuste koji se mogu odnositi na opise proizvoda, cijene, promocije, ponude, troškove otpreme proizvoda, vrijeme prijevoza i dostupnost. Zadržavamo pravo ispravljanja pogrešaka, netočnosti ili propusta te promjene ili ažuriranja podataka ili otkazivanja narudžbi ako su bilo koje informacije u Usluzi ili na bilo kojem povezanom web mjestu netočne u bilo kojem trenutku bez prethodne najave (uključujući i nakon što ste predali narudžbu) .


Povrat / Povrat / OtkazivanjeRobu nam možete vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa.
U slučaju prigovora, pošaljite odmah oštećenu robu u trgovinu poštom. Međutim, tvrtka ne prihvaća pakete poslane COD. Troškovi vezani uz slanje prigovora bit će odmah poslani na bankovni račun koji je kupac naznačio nakon primitka paketa i prihvaćanja prigovora. Uz vraćene proizvode treba priložiti dokaz o kupnji i ispunjeni obrazac za povrat (obrazac za povrat možete preuzeti ovdje). Ako je prigovor opravdan, proizvod će se zamijeniti ako je moguće ili će se kupcu nadoknaditi trošak. Roba s nedostatkom je roba s tehničkim nedostacima. Vrijeme rješavanja prigovora je do 14 radnih dana, međutim, trgovina poduzima sve korake kako bi riješila prigovor u najkraćem mogućem roku. Ako je žalba odbijena, roba se vraća na trošak kupca.
Ako se roba vrati otvorena, ali se utvrdi da NIJE oštećena / neispravna, ne možemo povratiti kupnju.
Povratni trošak: Imajte na umu da troškove poštarine možemo povratiti samo za vraćanje predmeta gdje; poslali smo vam pogrešan predmet ili je predmet oštećen ili neispravan. Nećemo povratiti poštarinu za predmete za koje se utvrdi da su u dobrom stanju.
Možete otkazati svoju narudžbu u bilo kojem trenutku prije nego što je otpremljena za puni povrat tako što ćete nas kontaktirati na contact@lymeherbs.eu. Povrati novca bit će obrađeni u roku od 3 radna dana.
Plaćanje


Možete platiti Przelewy24 (Visa / MasterCard kreditne / debitne kartice).Dostava / dostava


Standardna poštarina: Narudžbe se obično šalju u roku od 1-5 radnih dana od trenutka kupnje.
Za međunarodne narudžbe obratite se lokalnoj carinarnici za informacije o ograničenjima uvoza i dozvolama. Sve tarifne, porezne i carinske pristojbe odgovornost su kupca.
Odvojene naknade za dostavu bit će prikazane na sažetku narudžbe.

Product added to wishlist
Product added to compare.