Bicaps Glukozamin View larger

Bicaps Glukozamin (Glukozamin + hondroitin), 60 kapsula

FM26

New product

BICAPS GLUCOSAMINE sadrži 700 mg D-glukozamin 2KCI sulfata iz rakova, uključujući 420 mg D-glukozamina i 25 mg šondroitin sulfata od morskog psa, uključujući 18,15 mg hondroitina. Proizvod ne sadrži umjetne aditive.

More details

HRK56.90 tax incl.

More info

Bicaps Glukozamin

Glukozamin + hondroitin

BICAPS GLUCOSAMINE sadrži 700 mg D-glukozamin 2KCI sulfata iz rakova, uključujući 420 mg D-glukozamina i 25 mg šondroitin sulfata od morskog psa, uključujući 18,15 mg hondroitina. Proizvod ne sadrži umjetne aditive. Glukozamin sulfat podupire zglobove. Ova tvar je gradivni blok spojeva koji se nalaze u zglobnoj hrskavi, ligamentima i tetivama.

BICAPS C 1000 sadrži prirodnu kapsulu pululan. Pululan se dobiva prirodnim postupkom fermentacije. Tijekom proizvodnje ne koriste se suroke životinjskog podrijetla, stoga je kapsula prikladna za vegetarijance i vegane. Proizvod ne sadrži umjetna punila, sredstva protiv slijepljenja i boje, kao što su: magnezijev stearat, silicijev dioksid, titan dioksid itd.

Pogodno za vegetarijance i vegane.

OBLICI Sp. z oo

Tvrtka FORMEDS Sp. z oo specijalizirala se za proizvodnju dodataka prehrani u čistom obliku praha bez dodanih konzervansa, boja i zaslađivača. Nudi prirodne, učinkovite i sigurne proizvode. Čitav proizvodni postupak u skladu je s HACCP sustavom. Sirovine koje se koriste za proizvodnju njegovih proizvoda potječu od renomiranih europskih dobavljača.

Dodatak prehrani

Sastojci: D-glukozamin sulfat 2KCI iz rakova, pululan (ljuska kapsule), hondroitin sulfat iz morskog psa.

Dnevna porcija - sadrži 1 kapsula (referentni unos%):

D-glukozamin 2KCI sulfat - 700 mg, uključujući: D-glukozamin - 420 mg;

Hondroitin sulfat iz morskog psa - 25 mg, uključujući: hondroitin - 18,15 mg.

Preporučeni dnevni unos: Uzimajte 1 kapsulu jednom dnevno tijekom obroka.

Neto sadržaj: 43,5 g - 60 kapsula

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi na suhom mjestu, nedostupnom maloj djeci.

Oprez: Ne prekoračite preporučene dnevne porcije za konzumaciju tijekom dana. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama. Proizvod se ne smije koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

Recenzije