Program podrške Cowdenu

Program podrške Cowdenu

Cowden protokol

 

Travarnica Lymeherbs nudi cijeli niz proizvoda iz Cowden protokola. Cowden Protocol je protokol koji je razvio dr. W. Lee Cowden namijenjen osobama s lajmskom bolešću i minimiziranju simptoma povezanih s lajmskom bolešću. Cowden protokol se također koristi za druge koinfekcije koje se prenose krpeljima.

Cowden protokol uključuje 14 različitih Nutramedix proizvoda, uključujući 7 biljnih pripravaka poznatih kao Microbial Defense, koji pokazuju antibakterijsko djelovanje. Cowden protokol uključuje: Banderol, Burbur-pinella, Cumanda, Enula, Houttuynia, magnezijev malat, Mora, Peršin, Samento, Sealantro, Serrapeptaza, Sparga, Stevia, Takuna.

 

Opis općih svojstava svih proizvoda koji su dio Cowdenovog protokola:

Banderol Microbial Defense : pokazuje protuupalna svojstva, ima širok spektar antibakterijskih, antivirusnih i antiparazitskih svojstava. Zbog ovih svojstava Banderol je učinkovit protiv bakterija Borrelia i koinfekcija koje prenose krpelji kao što su Babesia, Bartonella, Chlamydia, Ehrlichia, Mycoplasma, Rickettsia i Cytomegalovirus.

 

Burbur-pinella Detox : podržava detoksikaciju mozga i središnjeg živčanog sustava, te čisti tijelo od toksina i biotoksina. Eliminira toksine iz mozga, perifernog živčanog sustava i kralježnice. Baurbur-pinella čisti krv i međustanične prostore, detoksificira jetru, bubrege i limfni sustav. Učinkovito smanjuje nelagodu koja prati Herx reakciju.

 

Cumanda Microbial Defense : ima protuupalna svojstva, ima širok spektar antibakterijskih, antivirusnih i antiparazitskih svojstava. Zahvaljujući ovim svojstvima, Cumanda je učinkovita protiv bakterija Borrelia i koinfekcija koje se prenose krpeljima. Tvari sadržane u njemu također imaju snažno antifungalno djelovanje protiv gljivica Candida, Aspergillus i Mucor. Aktivne tvari imaju svojstva prolaska krvno-moždane barijere.

 

Enula Microbial Defense : ima protuupalna svojstva, ima širok spektar antibakterijskih, antifungalnih, antivirusnih i antiparazitskih svojstava. Enula je učinkovita i protiv borelija i nekih vrsta Babesia.

 

Houttuynia Microbial Defense : ima protuupalna svojstva, ima širok spektar antibakterijskih i antifungalnih svojstava. Zahvaljujući ovim svojstvima, Houttuynia je učinkovita protiv Borelia Borrelia i koinfekcija koje se prenose krpeljima. Osobito je učinkovit protiv Bartonelije.

 

Magnezijev malat : oblik magnezija koji se iznimno dobro apsorbira u tijelu. Magnezij je bitan mineral potreban za pravilno funkcioniranje tijela. Magnezij je neophodan za održavanje normalne funkcije živaca i mozga, srčanog ritma i krvnog tlaka. Magnezij je također potreban za pravilnu kontrakciju i opuštanje skeletnih mišića, ali i glatkih mišića crijeva, gušterače, žučnih kanala itd.

 

Mora Microbial Defense : ima protuupalna svojstva i ima širok spektar antibakterijskih, antivirusnih, antifungalnih i antiparazitskih svojstava.

 

Peršin Detox : pokazuje svojstva koja čiste tijelo od toksina i biotoksina. Djelatne tvari sadržane u pripravku detoksifikuju jetru, bubrege, limfni sustav i međustanične prostore te čiste krv. Detox od peršina učinkovito smanjuje simptome koji prate Herx reakciju. Osim toga, nadopunjuje nedostatak željeza, kalcija, riboflavina, tiamina, vitamina C, karotena i vitamina A.

 

Samento Microbial Defense : aktivne tvari sadržane u Samentoju učinkoviti su modulatori imunološkog sustava, pokazuju širok spektar antibakterijskog, antivirusnog, antifungalnog i antiparazitnog djelovanja. Zahvaljujući ovim svojstvima, Samento je učinkovit protiv bakterije Borrelia burgdorferii i drugih vrsta bakterija Borrelia te protiv koinfekcija koje se prenose krpeljima.

 

Sealantro Metal Detox : podržava detoksikaciju tijela od teških metala, kao i biotoksina i mnogih drugih otrovnih tvari.

 

Serrapeptase : je proteolitički (razbijanje proteina) enzim dobiven iz probavnog sustava svilenih buba. Funkcija ovog enzima je probaviti fibrin koji štiti bakteriju Borrelia. Serrapeptase pomaže u razgradnji mikrobnog biofilma. Razgradnja fibrina, koji štiti bakterije, čini stanice imunološkog sustava učinkovitima u napadu i borbi protiv patogenih mikroorganizama. Serapeptaza poboljšava transport kisika u tkiva razgrađujući fibrin koji prianja na stijenke kapilara. Kao rezultat toga, u tkivima u kojima su prevladavali anaerobni uvjeti, odnosno povoljni za rast bakterija, mijenja se okoliš u aerobne uvjete nepovoljne za opstanak bakterija.

 

Sparga Sulphur Detox : podržava uklanjanje sulfoantibiotika i drugih lijekova na bazi sulfonamida iz tijela koji blokiraju tjelesne sulfatne puteve i način konjugacije toksina putem glutationa.

 

Stevija : ima antibakterijsko djelovanje protiv svih razvojnih oblika bakterija Borrelia. Utječe na biofilm koji stvaraju bakterije. Stevija također pokazuje širok spektar antifungalnog i antioksidativnog djelovanja.

 

Takuna Microbial Defense : ima vrlo jaka antibakterijska, antivirusna i antifungalna svojstva. Takuna smanjuje simptome koji prate infekciju.

 

Ako odlučite primijeniti Cowden protokol, pažljivo slijedite upute priložene uz proizvode. Upute su vrlo detaljne i sadrže tablice o svakodnevnoj upotrebi proizvoda. Proizvodi sastavljeni u gotova pakiranja i podijeljeni u setove Mjesec 1 - Mjesec 9.

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.