Choose a searcher

Program podrške Cowdenu

Program podrške Cowdenu

Cowden protokol

 

Travarnica Lymeherbs nudi cijeli niz proizvoda iz Cowden protokola. Cowden Protocol je protokol koji je razvio dr. W. Lee Cowden namijenjen osobama s lajmskom bolešću i minimiziranju simptoma povezanih s lajmskom bolešću. Cowden protokol se također koristi za druge koinfekcije koje se prenose krpeljima.

Cowden protokol uključuje 14 različitih Nutramedix proizvoda, uključujući 7 biljnih pripravaka poznatih kao Microbial Defense, koji pokazuju antibakterijsko djelovanje. Cowden protokol uključuje: Banderol, Burbur-pinella, Cumanda, Enula, Houttuynia, magnezijev malat, Mora, Peršin, Samento, Sealantro, Serrapeptaza, Sparga, Stevia, Takuna.

 

Opis općih svojstava svih proizvoda koji su dio Cowdenovog protokola:

Banderol Microbial Defense : pokazuje protuupalna svojstva, ima širok spektar antibakterijskih, antivirusnih i antiparazitskih svojstava. Zbog ovih svojstava Banderol je učinkovit protiv bakterija Borrelia i koinfekcija koje prenose krpelji kao što su Babesia, Bartonella, Chlamydia, Ehrlichia, Mycoplasma, Rickettsia i Cytomegalovirus.

 

Burbur-pinella Detox : podržava detoksikaciju mozga i središnjeg živčanog sustava, te čisti tijelo od toksina i biotoksina. Eliminira toksine iz mozga, perifernog živčanog sustava i kralježnice. Baurbur-pinella čisti krv i međustanične prostore, detoksificira jetru, bubrege i limfni sustav. Učinkovito smanjuje nelagodu koja prati Herx reakciju.

 

Cumanda Microbial Defense : ima protuupalna svojstva, ima širok spektar antibakterijskih, antivirusnih i antiparazitskih svojstava. Zahvaljujući ovim svojstvima, Cumanda je učinkovita protiv bakterija Borrelia i koinfekcija koje se prenose krpeljima. Tvari sadržane u njemu također imaju snažno antifungalno djelovanje protiv gljivica Candida, Aspergillus i Mucor. Aktivne tvari imaju svojstva prolaska krvno-moždane barijere.

 

Enula Microbial Defense : ima protuupalna svojstva, ima širok spektar antibakterijskih, antifungalnih, antivirusnih i antiparazitskih svojstava. Enula je učinkovita i protiv borelija i nekih vrsta Babesia.

 

Houttuynia Microbial Defense : ima protuupalna svojstva, ima širok spektar antibakterijskih i antifungalnih svojstava. Zahvaljujući ovim svojstvima, Houttuynia je učinkovita protiv Borelia Borrelia i koinfekcija koje se prenose krpeljima. Osobito je učinkovit protiv Bartonelije.

 

Magnezijev malat : oblik magnezija koji se iznimno dobro apsorbira u tijelu. Magnezij je bitan mineral potreban za pravilno funkcioniranje tijela. Magnezij je neophodan za održavanje normalne funkcije živaca i mozga, srčanog ritma i krvnog tlaka. Magnezij je također potreban za pravilnu kontrakciju i opuštanje skeletnih mišića, ali i glatkih mišića crijeva, gušterače, žučnih kanala itd.

 

Mora Microbial Defense : ima protuupalna svojstva i ima širok spektar antibakterijskih, antivirusnih, antifungalnih i antiparazitskih svojstava.

 

Peršin Detox : pokazuje svojstva koja čiste tijelo od toksina i biotoksina. Djelatne tvari sadržane u pripravku detoksifikuju jetru, bubrege, limfni sustav i međustanične prostore te čiste krv. Detox od peršina učinkovito smanjuje simptome koji prate Herx reakciju. Osim toga, nadopunjuje nedostatak željeza, kalcija, riboflavina, tiamina, vitamina C, karotena i vitamina A.

 

Samento Microbial Defense : aktivne tvari sadržane u Samentoju učinkoviti su modulatori imunološkog sustava, pokazuju širok spektar antibakterijskog, antivirusnog, antifungalnog i antiparazitnog djelovanja. Zahvaljujući ovim svojstvima, Samento je učinkovit protiv bakterije Borrelia burgdorferii i drugih vrsta bakterija Borrelia te protiv koinfekcija koje se prenose krpeljima.

 

Sealantro Metal Detox : podržava detoksikaciju tijela od teških metala, kao i biotoksina i mnogih drugih otrovnih tvari.

 

Serrapeptase : je proteolitički (razbijanje proteina) enzim dobiven iz probavnog sustava svilenih buba. Funkcija ovog enzima je probaviti fibrin koji štiti bakteriju Borrelia. Serrapeptase pomaže u razgradnji mikrobnog biofilma. Razgradnja fibrina, koji štiti bakterije, čini stanice imunološkog sustava učinkovitima u napadu i borbi protiv patogenih mikroorganizama. Serapeptaza poboljšava transport kisika u tkiva razgrađujući fibrin koji prianja na stijenke kapilara. Kao rezultat toga, u tkivima u kojima su prevladavali anaerobni uvjeti, odnosno povoljni za rast bakterija, mijenja se okoliš u aerobne uvjete nepovoljne za opstanak bakterija.

 

Sparga Sulphur Detox : podržava uklanjanje sulfoantibiotika i drugih lijekova na bazi sulfonamida iz tijela koji blokiraju tjelesne sulfatne puteve i način konjugacije toksina putem glutationa.

 

Stevija : ima antibakterijsko djelovanje protiv svih razvojnih oblika bakterija Borrelia. Utječe na biofilm koji stvaraju bakterije. Stevija također pokazuje širok spektar antifungalnog i antioksidativnog djelovanja.

 

Takuna Microbial Defense : ima vrlo jaka antibakterijska, antivirusna i antifungalna svojstva. Takuna smanjuje simptome koji prate infekciju.

 

Ako odlučite primijeniti Cowden protokol, pažljivo slijedite upute priložene uz proizvode. Upute su vrlo detaljne i sadrže tablice o svakodnevnoj upotrebi proizvoda. Proizvodi sastavljeni u gotova pakiranja i podijeljeni u setove Mjesec 1 - Mjesec 9.

 

  Filtar proizvoda
Kategorije
Vrsta proizvoda
Product added to wishlist
Product added to compare.