Selenium Select® L-selenometionin 200 µg, 100...

Selenium Select® L-selenometionin 200 µg, 100 tableta

ALI14
6,74 €
rating Čitati 4 recenzije
Prosječna ocjena: 10/10 Broj pregleda: 4

Selen jača funkcioniranje imunološkog sustava. Dodavanjem selena na odgovarajuću razinu povećava se proizvodnja antitijela, makrofaga i limfocita koji brane tijelo od patogena.

 

Selenium Select® L-selenometionin 200 µg

Selen jača funkcioniranje imunološkog sustava. Dodavanjem selena na odgovarajuću razinu povećava se proizvodnja antitijela, makrofaga i limfocita koji brane tijelo od patogena. Selen također štiti organizam od slobodnih radikala i ima protuupalna svojstva. Pomaže u uklanjanju štetnih teških metala iz tijela i sudjeluje u proizvodnji prostaglandina, što sprječava upale, posebno reumatoidnu autoimunost. Uz to, selen podržava krvožilni sustav.

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvođač lijekova i dodataka prehrani koji djeluje na lokalnom tržištu od 2007. MedicaLine je vlasnik brenda dodataka prehrani Aliness. Proizvodi marke Aliness sadrže prirodne spojeve koje karakterizira brza i visoka razina apsorpcije aktivnih tvari. Vitamine iz njihove ponude mogu koristiti osobe na dijeti bez glutena, kao i osobe s alergijama i intolerancijom na laktozu.

 

Dodatak prehrani

Sastojci: sredstvo za povećanje volumena: kalcijevi fosfati, selen (L-selenometionin - Selenium Select®), sredstvo protiv slijepljenja: silicijev dioksid.

 

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (1 kapsula) (% RWS-Referentni dnevni unos): Selen (L selenometionin-SeleniumSelect®) - 200 µg (364%)

 

Preporučeni dnevni unos: 1 tableta dnevno tijekom obroka.

Neto težina: 100 tableta

Pohrana: Zaštitite od svjetlosti, čuvajte na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu nepristupačnom za malu djecu.

 

Oprez: Ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu tijekom dana. Ovaj proizvod ne mogu koristiti trudnice ili dojilje. Ovaj se proizvod ne može koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

Novo
Filtrirajte recenzije
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Resetiraj

rating 10
2021-10-25
Anonymous
rating 10
2021-07-24
Anonymous
rating 10
2021-07-24
Anonymous
rating 10
2020-09-08
Anonymous

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.