Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml

Stevia Nutramedix 30 ml

CWD09-30
18,37 €

Stevija je ekstrakt biljke Stevia rebaudiana. Stevia se koristi kao zamjena za šećer. Ne podiže šećer u krvi niti sudjeluje u procesu taloženja masti.

 

Stevia slatka biljka

Stevija je ekstrakt biljke Stevia rebaudiana. Stevia se koristi kao zamjena za šećer. Ne podiže šećer u krvi niti sudjeluje u procesu taloženja masti. Ekstrakt stevije također ima antimikrobno djelovanje protiv Borelle i biofilma, kao i široki spektar antifungalnog i antioksidativnog djelovanja. Stevia Sweet Herb uključena je u Cowdenov program podrške i trebao bi se koristiti zajedno s drugim proizvodima iz Cowdenovog protokola.

Dodatak prehrani

Nutramedix®

Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji na tržištu SAD-a posluje od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Nutramedixove proizvode karakterizira visoka potentnost i širok spektar djelovanja.

Sastojci: ekstrakt lista stevije rebaudiane, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Upotreba: Dodajte 3 ili više kapi u hranu ili piće. U slučaju mikrobne infekcije koristiti 30 kapi, dva puta dnevno. Protresti bočicu prije upotrebe.

Neto težina: 30 ml

Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.