Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml

Takuna Nutramedix 30 ml

CWD10-30
34,64 €

Takuna Microbial Defense je ekstrakt kore Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defence ima vrlo jaka antimikrobna i antivirusna svojstva. Ekstrakt je posebno učinkovit protiv virusa Epstein Barr, Cytomegalovirus i Herpes zoster.

 

Takuna mikrobna obranaTakuna Microbial Defense je ekstrakt kore Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defence ima vrlo jaka antimikrobna i antivirusna svojstva. Ekstrakt je posebno učinkovit protiv virusa Epstein Barr, Cytomegalovirus i Herpes zoster. Takuna također pokazuje antifungalna svojstva. Oslabljuje simptome koji prate infekciju. Takuna Microbial je uključen u Cowdenov program podrške i trebao bi se koristiti zajedno s drugim proizvodima iz Cowdenovog protokola.

Dodatak prehrani


Nutramedix®
Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji na tržištu SAD-a posluje od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Nutramedixove proizvode karakterizira visoka potentnost i širok spektar djelovanja.


Sastojci: ekstrakt kore Cecropia strigosa, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Upotreba: Ulijte 1-30 kapi u 120 ml vode i pričekajte minutu prije nego što popijete. Počnite s 1 kapi 2 puta dnevno (30 min prije obroka) i postupno povećavajte unos. Prije upotrebe protresti bočicu.

Neto težina: 30 ml

Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.