• −15%
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml

Sparga Nutramedix 30 ml

CWD08-30
16,60 € 19,53 € -15%

Sparga Sulphur Detox je ekstrakt korijena medicinske šparoge. Sparga Sulphur Detox podržava uklanjanje sulfoantibiotika i drugih lijekova na bazi sulfonamida koji blokiraju tjelesne puteve sulfata i puteve toksina glutationa.

 

Sparga Sumpor DetoxSparga Sulphur Detox je ekstrakt korijena medicinske šparoge. Sparga Sulphur Detox podržava uklanjanje sulfoantibiotika i drugih lijekova na bazi sulfonamida koji blokiraju tjelesne puteve sulfata i puteve toksina glutationa. Sparga Sumpor Detox uključen je u Cowdenov program podrške i trebao bi se koristiti zajedno s drugim proizvodima iz Cowdenovog protokola.Dodatak prehrani


Nutramedix®
Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji na tržištu SAD-a posluje od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Nutramedixove proizvode karakterizira visoka potentnost i širok spektar djelovanja.


Sastojci: ekstrakt korijenskog kanala medicinske šparoge, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Upotreba: Ulijte 10 kapi (0,5 ml) u 120 ml vode i pričekajte minutu prije nego popijete. Po potrebi se može uzimati nekoliko puta dnevno. Protresti bočicu prije upotrebe.

Neto težina: 30 ml

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.