• −25%
Peršin Nutramedix 30 ml
Peršin Nutramedix 30 ml
Peršin Nutramedix 30 ml
Peršin Nutramedix 30 ml
Peršin Nutramedix 30 ml
Peršin Nutramedix 30 ml

Peršin Nutramedix 30 ml

CWD11-30
17,26 € 23,02 € -25%

Detoks peršina je ekstrakt lišća peršina (lat. Petroselinum crispum). Detoks peršina čisti tijelo od toksina i biotoksina, detoksicira jetru, bubrege, limfni sustav i međustanične prostore.

 

Detox peršina
Detoks peršina je ekstrakt lišća peršina (lat. Petroselinum crispum). Detoks peršina čisti tijelo od toksina i biotoksina, detoksicira jetru, bubrege, limfni sustav i međustanične prostore. Detox peršina također pročišćava krv i smanjuje Herxovu reakciju. Uz to, nadopunjuje nedostatak kalcija, željeza, tiamina, riboflavina, karotena, vitamina A i vitamina C. Detoks peršina uključen je u Cowden Program podrške i trebao bi se koristiti zajedno s drugim proizvodima iz Cowdenovog protokola.Dodatak prehraniNutramedix ®
Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji djeluje na američkom tržištu od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Proizvodi tvrtke Nutramedix odlikuju se velikom snagom i širokim spektrom aktivnosti.

Sastojci: Ekstrakt lišća peršina (Petroselinum crispum), mineralna voda, etanol (20-24)%.

Upotreba: Ulijte 10 kapi (0,5 ml) u 120 ml vode i pričekajte minutu prije pijenja. Može se uzimati nekoliko puta tijekom dana ako je potrebno. Protresite bočicu prije upotrebe. Ako osjetite Herxovu reakciju, uzimajte 10 kapi Detoksa peršina u prosjeku svakih 10 minuta tijekom 1-2 sata.

Neto težina: 30 ml

Pohrana: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Ne prekoračite preporučeno dnevno posluživanje. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.