Vitamin C 1000 mg (90 porcija)

Vitamin C 1000 mg (90 porcija)

FM01
5,58 €

Dodatak prehrani F-VIT C 1000 sadrži vitamin Levo koji okreće u obliku praha, a koji karakterizira vrlo visoka upijajuća sposobnost.

 

Vitamin C 1000 mg (90 porcija)

 

Dodatak prehrani F-VIT C 1000 sadrži vitamin C u obliku praha koji se odlikuje vrlo visokom upijajućom sposobnošću. Vitamin C podržava pravilno funkcioniranje imunološkog sustava i štiti stanice od oksidativnog stresa. Također pomaže u održavanju normalnog metabolizma energije i smanjuje umor i umor.

Vitamin C proizvodi se od genetski modificirane sirovine (koja nije GM). Dodatak prehrani F-VIT C 1000 ne sadrži punila, konzervanse, boje ili zaslađivače.

 

 

OBLICI Sp. z oo

Tvrtka FORMEDS Sp. z oo specijalizirala se za proizvodnju dodataka prehrani u čistom obliku praha bez dodanih konzervansa, boja i zaslađivača. Nudi prirodne, učinkovite i sigurne proizvode. Čitav proizvodni postupak u skladu je s HACCP sustavom. Sirovine koje se koriste za proizvodnju njegovih proizvoda potječu od renomiranih europskih dobavljača.

 

Sastojci: Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (1g) (Referentni dnevni unos%): Vitamin C (L-askorbinska kiselina) - 1 000 mg (1,250%)

 

Preporučeni dnevni unos: Dodajte 1 porciju (1 mjericu) u šalicu s 200 ml vode ili drugog napitka i promiješajte. Konzumirajte 1 put dnevno tijekom obroka.

 

Neto težina: 90 g. Porcije u kontejneru: 90

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi na suhom mjestu, nedostupnom maloj djeci.

 

Oprez: Ne prekoračite preporučene dnevne porcije za konzumaciju tijekom dana. Proizvod ne smiju koristiti trudnice i dojilje.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.