Češnjak bez mirisa 1000mg, 100 kapsula View larger

Češnjak bez mirisa 1000mg, 100 kapsula

PRT02

New product

Češnjak podržava imunološki sustav. Češnjak sadrži prirodnu supstancu zvanu Allicin koja ima snažna antivirusna, antibakterijska i antifungalna svojstva.

More details

HRK40.55 tax incl.

More info

Češnjak bez mirisa

 

Češnjak podržava imunološki sustav. Češnjak sadrži prirodnu supstancu zvanu Allicin koja ima snažna antivirusna, antibakterijska i antifungalna svojstva. Uz to, podržava pravilnu cirkulaciju i djeluje antioksidativno. Češnjak također pomaže u normalizaciji kolesterola u krvi.

 

Puritan's Pride®

 

Puritan's Pride® američki je proizvođač i distributer dodataka prehrani. Sirovine korištene za proizvodnju dodataka marke Puritan's Pride® su najkvalitetnije. Puritan's Pride® proizvodi proizvedeni su u skladu s dobrom proizvođačkom praksom (GMP).

 

 

Dodatak prehrani

 

Sastojci: Ekstrakt bijelog luka bez mirisa (Allium sativum) (ekstrakt 100: 1, ekvivalent od 1000 mg (1 g) lukovica svježeg češnjaka).

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (2 kapsule): Ekstrakt češnjaka bez mirisa (Allium sativum) - 20 mg

Preporučeni dnevni unos: 1-2 tablete dnevno tijekom obroka

 

Neto težina: 22 g - 100 kapsula

 

Upotreba: Uzimati jednu kapsulu dva puta dnevno, po mogućnosti uz obroke.

 

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi na suhom mjestu, nedostupnom maloj djeci.

Oprez: Ne prekoračite preporučeni obrok za konzumaciju tijekom dana. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

 

Recenzije