Vitamin B6 (P-5-P) 25 mg, 100 tableta

Vitamin B6 (P-5-P) 25 mg, 100 tableta

Aliness
ALI07
6,25 €
rating Pročitaj recenziju
Prosječna ocjena: 10/10 Broj pregleda: 1

Vitamin B6 (piridoksin HCl), koji se nalazi u konvencionalnim dodacima, igra presudnu ulogu u brojnim životnim procesima.

 

Vitamin B6 (P-5-P) 25 mg, 100 tableta

 

Vitamin B6 (piridoksin HCl), koji se nalazi u konvencionalnim dodacima, igra presudnu ulogu u brojnim životnim procesima. Piridoksal 5'-fosfat je metabolički aktivan oblik vitamina B6 za koji je dokazano da štiti žive lipide i proteine od reakcija glikacije. Starenje rezultira stvaranjem naprednih krajnjih proizvoda glikacije (AGE) u tijelu. Središnji živčani sustav također se oslanja na B6 u proizvodnji serotonina, kritičnog neurotransmitera.

 

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvođač lijekova i dodataka prehrani koji djeluje na lokalnom tržištu od 2007. MedicaLine je vlasnik brenda dodataka prehrani Aliness. Proizvodi marke Aliness sadrže prirodne spojeve koje karakterizira brza i visoka razina apsorpcije aktivnih tvari. Vitamine iz njihove ponude mogu koristiti osobe na dijeti bez glutena, kao i osobe s alergijama i intolerancijom na laktozu.

Dodatak prehrani

Sastojci: Vitamin B6 (P-5-P piridoksalo-5-fosfat), sredstvo za povećanje volumena: kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza, sredstvo protiv slijepljenja: silicijev dioksid.

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (1 kapsula) (% RWS-Referentni dnevni unos%): Vitamin B6 (P-5-P piridoksalo-5-fosfat) - 25 mg (* 1785%)

Preporučeni dnevni unos: Uzimati 1 kapsulu dnevno, po mogućnosti za vrijeme obroka.

Neto težina: 100 tableta

Pohrana: Zaštitite od svjetlosti, čuvajte na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu nepristupačnom za malu djecu.

Oprez: Ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu tijekom dana. Ovaj proizvod ne mogu koristiti trudnice ili dojilje. Ovaj se proizvod ne može koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

 

 

Novo
Vitamin B6 (P-5-P) 25 mg, 100 tabletter
rating 10
2023-05-20
Albina
Bra produkt, Rekommenderar

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.