Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml

Enula Nutramedix 30 ml

CWD03-30
35,81 €

Enula Microbial Defense je jedinstvena mješavina ekstrakata iz tri biljke: elecampane, jalapa i Blood Wiss. Enula ima protuupalna svojstva kao i široki spektar antimikrobnog, antivirusnog, antivirusnog, antibakterijskog djelovanja.

 

Enula
 Enula Microbial Defense jedinstvena je mješavina zaštićene mješavine ekstrakata dviju biljaka: elekampana (Inula helenium) i jalape (Ipomoea jalapa).

Nutramedix®
Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji na tržištu SAD-a posluje od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Nutramedixove proizvode karakterizira visoka potentnost i širok spektar djelovanja.

Dodatak prehrani


Sastojci: Ekstrakt omana, ekstrakt jalape, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Preporučeni dnevni unos: 30 kapi dodajte do 120 ml vode, pričekajte minutu i pojedite. Počnite s 1 kapi 2x dnevno (30 min prije jela) i postupno povećavajte dozu. Prije upotrebe protresti.

Neto težina: 30 ml

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.