Vitamin C 500 mg, mikoraktiv 12h 100 kaps

Vitamin C 500 mg, mikoraktiv 12h 100 kaps

ALI45
9,71 €
s PDV-om

Jedini vitamin C u VEGE kapsulama na tržištu, koji sadrži inovaciju mikroaktivnog vitamina C, oslanja se na profil otpuštanja.

 

Vitamin C 500mg Microactive 12h

Jedini vitamin C u VEGE kapsulama na tržištu, koji sadrži inovaciju mikroaktivnog vitamina C, oslanja se na profil otpuštanja. Ovaj profil je optimalan i, kada se uzima kao dodatak prehrani ujutro i navečer, osigurava kontinuiranu opskrbu tijela vitaminom C. Ovo tehnološko rješenje povećava učinkovitost suplementacije vitamina C, budući da se vitamin oslobađa tijekom 12 sati. Ne postoji opasnost od izlučivanja viška vitamina C, kao što se može dogoditi s drugim oblicima vitamina C.

 

 

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvođač lijekova i dodataka prehrani koji na domaćem tržištu djeluje od 2007. MedicaLine posjeduje brend dodataka prehrani Aliness. Proizvodi marke Aliness sadrže prirodne spojeve koji se odlikuju brzom i visokom razinom apsorpcije aktivnih tvari. Vitamine iz njihove ponude mogu koristiti osobe na bezglutenskoj prehrani, kao i osobe s alergijama i intolerancijom na laktozu.

Dodatak prehrani

Sastojci: L-askorbinska kiselina (vitamin C), ovojnica djelatne tvari: trigliceridi srednjeg lanca (MCT), karnauba vosak, celuloza, ovojnica kapsule (vezivno sredstvo: hidroksipropil metilceluloza).

Sadržaj u preporučenoj dnevnoj količini (1 kapsula):

Sastojci

Dnevna porcija (1-2 kapsule)

RWS-Referentni dnevni unos

Vitamin C

500 mg - 1000 mg

* 625% -1250%

(*%RWS-Referentni dnevni unos)

 

Preporučeni dnevni unos: 1-2 kapsule dnevno uz obrok i popiti vodom.
 

Sadržaj: 100 kapsula

Način čuvanja: Zaštićeno od svjetlosti, čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu izvan dohvata male djece.


Upozorenje : Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos. Proizvod nije prikladan za trudnice i dojilje. Ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.