Vitamin B2 60 kapsula

Vitamin B2 60 kapsula

FM35
7,05 €
s PDV-om
Vitamin B2 pomaže u pravilnom funkcioniranju živčanog sustava, održava zdravu kožu te doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Jedna kapsula sadrži 40 mg vitamina B2 (riboflavina) i 273 mg inulina.

 

Bikaps vitamin B2

Vitamin B2 je neophodan za lučenje kortizola, hormona s protuupalnim svojstvima.
Vitamin B2 utječe na proizvodnju neurotransmitera (serotonin, dopamin i aminomaslačna kiselina), osiguravajući pravilan rad živčanog sustava. Također pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa te pridonosi smanjenju umora i umora.


BIOCAPS B2 sadrži prirodnu pululansku kapsulu. Pullulan se dobiva prirodnim procesom fermentacije. Tijekom proizvodnje ne koriste se životinjske sirovine pa je kapsula prikladna za vegetarijance i vegane. Proizvodi ne sadrže umjetna punila, sredstva protiv zgrušavanja i bojila, kao što su: magnezijev stearat, silicij dioksid, titanijev dioksid itd.


Pogodno za vegetarijance i vegane.

FORMEDS Sp. z oo

Tvrtka FORMEDS Sp. z oo specijalizirana je za proizvodnju dodataka prehrani u čistom obliku praha bez dodanih konzervansa, boja i sladila. Nudi prirodne, učinkovite i sigurne proizvode. Cijeli proces proizvodnje je u skladu s HACCP sustavom. Sirovine koje se koriste za proizvodnju njegovih proizvoda potječu od renomiranih europskih dobavljača.

Dodatak prehrani

Sastojci: inulin (korijen cikorije), pululan (ljuska kapsule), vitamin B2 (fiboflavin).

Dnevni obrok - 1 kapsula sadrži (referentni unos%):

  • inulin - 273 mg
  • vitamin B2 (riboflavin) - 40 mg (2857%)

Preporučeni dnevni unos: Uzimajte 1 kapsulu jednom dnevno tijekom obroka.

Neto sadržaj: 60 kapsula

Čuvanje: Čuvati na sobnoj temperaturi na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučene dnevne porcije za konzumaciju tijekom dana. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama. Proizvod se ne smije koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.