Samento Nutramedix 30 ml
Samento Nutramedix 30 ml
Samento Nutramedix 30 ml
Samento Nutramedix 30 ml

Samento Nutramedix 30 ml

CWD06-30
39,29 €

Samento Microbial Defense učinkovit je imunomodulator. Ima širok spektar antibakterijskih, antifungalnih, antivirusnih i antiparazitskih svojstava. Samento je učinkovit protiv Borelia burgdorferi i drugih sojeva Borrelia kao i drugih infekcija koje prenose krpelji.

 

Samento mikrobna obranaSamento Microbial Defense učinkovit je imunomodulator. Ima širok spektar antibakterijskih, antifungalnih, antivirusnih i antiparazitskih svojstava. Samento je učinkovit protiv Borelia burgdorferi i drugih sojeva Borrelia kao i drugih infekcija koje prenose krpelji. Samento se može koristiti u liječenju autoimunih poremećaja. Samento mikrobna obrana uključen je u Cowdenov program podrške i trebao bi se koristiti zajedno s drugim proizvodima iz Cowdenovog protokola.Dodatak prehrani


Nutramedix®
Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji na tržištu SAD-a posluje od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Nutramedixove proizvode karakterizira visoka potentnost i širok spektar djelovanja.


Sastojci: Ekstrakt kore Uncaria tomentosa (TAO Free Uncaria tomentosa), mineralna voda, etanol (20-24)%.

Upotreba: Ulijte 1-30 kapi u 120 ml vode i pričekajte minutu prije nego popijete. Počnite s 1 kapi 2 puta dnevno (30 min prije obroka) i postupno povećavajte unos. Protresti bočicu prije upotrebe.

Neto težina: 30 ml

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.