Samento Nutramedix 30 ml
Samento Nutramedix 30 ml
Samento Nutramedix 30 ml
Samento Nutramedix 30 ml

Samento Nutramedix 30 ml

CWD06-30
39,29 €

Samento Microbial Defense učinkovit je imunomodulator. Ima širok spektar antibakterijskih, protugljivičnih, antivirusnih i antiparazitskih svojstava. Samento je učinkovit protiv Borelia burgdorferi i drugih sojeva borelije, kao i drugih infekcija koje prenose krpelji.

 

Samento mikrobna obranaSamento Microbial Defense učinkovit je imunomodulator. Ima širok spektar antibakterijskih, protugljivičnih, antivirusnih i antiparazitskih svojstava. Samento je učinkovit protiv Borelia burgdorferi i drugih sojeva borelije, kao i drugih infekcija koje prenose krpelji. Samento se može koristiti u liječenju autoimunih poremećaja. Samento mikrobna obrana uključen je u Cowden Program podrške i trebao bi se koristiti zajedno s drugim proizvodima iz Cowdenovog protokola.Dodatak prehrani


Nutramedix ®
Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji djeluje na američkom tržištu od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Proizvodi tvrtke Nutramedix odlikuju se velikom snagom i širokim spektrom aktivnosti.


Sastojci: Ekstrakt kore Uncaria tomentosa (TAO Free Uncaria tomentosa), mineralna voda, etanol (20-24)%.

Upotreba: Ulijte 1-30 kapi u 120 ml vode i pričekajte minutu prije pijenja. Započnite s 1 kapi 2 puta dnevno (30 min prije jela) i postupno povećavajte unos. Protresite bočicu prije upotrebe.

Neto težina: 30 ml

Pohrana: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Ne prekoračite preporučeno dnevno posluživanje. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.