Enula Nutramedix 30 ml Nutramedix - 1 View larger

Enula Nutramedix 30 ml

CWD03-30

New product

Enula Microbial Defense jedinstvena je mješavina ekstrakata iz tri biljke: Elecampane, Jalapa i Blood Wiss. Enula ima protuupalna svojstva, kao i širok spektar antimikrobnih, antivirusnih, antivirusnih i antibakterijskih učinaka.

Više

HRK240.52 tax incl.

Više

Enula
 Enula Microbial Defense jedinstvena je mješavina vlasničke mješavine ekstrakata dviju biljaka: Elecampane (Inula helenium) i Jalapa (Ipomoea jalapa).

Nutramedix ®
Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji djeluje na američkom tržištu od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Proizvodi tvrtke Nutramedix odlikuju se velikom snagom i širokim spektrom aktivnosti.

Dodatak prehrani


Sastojci: Veliki omanski ekstrakt, ekstrakt Jalape, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Preporučeni dnevni unos: 30 kapi dodajte do 120 ml vode, pričekajte minutu i pojedite. Započnite s 1 kapi 2x dnevno (30 min prije jela) i postupno povećavajte porciju. Protresite prije upotrebe.

Neto težina: 30 ml

Pohrana: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Ne prekoračite preporučeno dnevno posluživanje. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Recenzije

Kliknite ovdje da biste ostavili recenziju