Cink (60 porcija)

Cink (60 porcija)

FM08
5,12 €

Cink je jedan od najvažnijih mikronutrijenata neophodnih za pravilan rad tijela.

 

F-CINK

 

 

Cink je jedan od najvažnijih mikronutrijenata neophodnih za pravilan rad tijela. Podržava pravilno funkcioniranje imunološkog sustava sudjelujući u razvoju T limfocita. Cink je neophodan za održavanje pravilnog metabolizma ugljikohidrata. Također poboljšava intelektualne sposobnosti, sprječava demenciju i podržava liječenje depresije. Uz to, cink štiti stanice od oštećenja slobodnih radikala.

 

F-cink se proizvodi od sirovina koje nisu genetski modificirane (ne GMO). Dodatak prehrani F-cink ne sadrži sredstva za povećanje volumena, konzervanse, bojila, zaslađivače.

 

 

OBLICI Sp. z oo

 

Tvrtka FORMEDS Sp. z oo specijalizirala se za proizvodnju dodataka prehrani u čistom obliku praha bez dodanih konzervansa, boja i zaslađivača. Nudi prirodne, učinkovite i sigurne proizvode. Čitav proizvodni postupak u skladu je s HACCP sustavom. Sirovine koje se koriste za proizvodnju njegovih proizvoda potječu od renomiranih europskih dobavljača.

 

 

Dodatak prehrani

Sastojci: 48 mg cink citrata, uključujući cink 15 mg (150%), inulin (korijen cikorije) - 752 mg

 

Neto težina: 48 g. Doze u posudi: 60

 

Kako koristiti:

1. Ulijte 1 porciju (1 mjericu) u suhu posudu.

2. Dodajte 200 ml vode ili drugog napitka i promiješajte.

 

Napomena: Pridržavajte se redoslijeda pripreme smjese kako je gore objašnjeno kako biste temeljito otopili prah. Konzumirajte jednu porciju dnevno tijekom obroka. Protresite posudu prije pijenja.

 

Skladištenje: Zaštititi od svjetlosti, čuvati na sobnoj temperaturi na suhom mjestu izvan dohvata male djece.

 

Oprez: Ne prekoračite preporučene dnevne obroke za konzumaciju tijekom dana. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama. Proizvod se ne smije koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.