Vitamin E 400IU miješani tokoferoli - 100 kapsula

Vitamin E 400IU miješani tokoferoli - 100 kapsula

Swanson
SWA14
13,72 €
rating Pročitaj recenziju
Prosječna ocjena: 10/10 Broj pregleda: 1

Vitamin E kao mješavina tokoferola najbolji je oblik vitamina E. koji se asimilira. Vitamin E snažan je antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala i štiti masne kiseline prije njihove oksidacije.

 

Vitamin E 400IU miješani tokoferoli


Mješavina tokoferola s vitaminom E najbolji je oblik asimiliranja vitamina E. Vitamin E snažan je antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala i štiti masne kiseline prije njihove oksidacije. Štoviše, sprječava preranu razgradnju eritrocita i sudjeluje u prijevozu kisika crvenim krvnim stanicama do svih tjelesnih stanica. Vitamin E ima izravan učinak na performanse mišića. Također podržava imunološki sustav, povećava stanični odgovor i poboljšava funkciju T limfocita.


Swanson ®

Swanson Health Products američki je proizvođač i distributer dodataka prehrani osnovan 1969. Tvrtka je najveći privatni prodavač kataloga vitamina u SAD-u. Proizvodi su proizvedeni u skladu s dobrom proizvođačkom praksom (GMP).

Dodatak prehraniSastojci: Vitamin E (mješavina D-alfa tokoferola i tokoferola: beta-tokoferol, delta-tokoferol i gama-tokoferol), ovojnica kapsule: želatina, ovlaživač: glicerol, vegetarijansko i sojino ulje, pročišćena voda.

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (1 kapsula): Vitamin E (mješavina D-alfa tokoferola i tokoferola: beta-tokoferol, delta-tokoferol i gama-tokoferol) - 267 mg ekvivalenta alfa-tokoferola

Preporučeni dnevni unos: Jedna kapsula dnevno tijekom obroka.

Neto težina: 58 g - 100 kapsula


Skladištenje: Zaštititi od svjetlosti, čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu nepristupačnom za malu djecu.

Oprez: Ne prekoračite preporučene dnevne porcije za taj dan. Vitamin E 400IU ne mogu koristiti trudnice ili dojilje. Ovaj se proizvod ne može koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

Novo
Sehr gut
rating 10
2023-12-25
K.und G. Deutschland
Schnelle Lieferung, danke

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.