Quercetin 120 kapsula (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsula (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsula (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsula (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsula (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsula (Nutramedix)

Quercetin 120 kapsula (Nutramedix)

CWD53-C
21,51 €
rating Pročitaj recenziju
Prosječna ocjena: 10/10 Broj pregleda: 1
Kvercetin je u obitelji fl avonoida poznatoj pod nazivom avanoli koji izgleda čine da podržavaju normalne tjelesne detoksikacijske procese povezane s antioksidacijskim djelovanjem, a u nekim se slučajevima vežu na željezo, u svrhu podrške zdravom oksidacijskom statusu.

 

Kvercetin


NutraMedix Quercetin pročišćen je od cvjetova sophora japonica, poznatog kao japansko stablo pagoda. Iako se individualna sposobnost apsorpcije kvercetina može razlikovati ovisno o čimbenicima koji su i genetski i povezani s crijevnim mikrobiomom, oblik dihidrata u NutraMedix Quercetinu obično se smatra visoko bioraspoloživim.

Kvercetin je u obitelji fl avonoida poznatoj pod nazivom avanoli koji izgleda čine da podržavaju normalne tjelesne detoksikacijske procese povezane s antioksidacijskim djelovanjem, a u nekim se slučajevima vežu na željezo, u svrhu podrške zdravom oksidacijskom statusu. Neka istraživanja sugeriraju da flavonoli također podržavaju transport cinka u stanicama. Nedavno su ove kemikalije istražene kako utječu na proces stanične diobe i komunikaciju između stanica, što se može promijeniti normalnim starenjem. Za razliku od antioksidativne potpore, ovo je sada glavno područje istraživanja svojstava flavonoida koja podržavaju zdravlje.

 

Dodatak prehrani


Nutramedix ®

Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji djeluje na američkom tržištu od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Proizvodi tvrtke Nutramedix odlikuju se velikom snagom i širokim spektrom aktivnosti.


Sastojci: Quercetin (cvijet Sophora japonica), biljne kapsule, biljni magnezijev stearat.

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (2 kapsule): Kvercetin (cvijet Sophora japonica) - 500 mg

 

Preporučeni dnevni unos: Uzmite dvije kapsule jednom dnevno nakon obroka.


Neto težina:
120 kapsula

Skladištenje:
Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Ne prekoračite preporučeno dnevno posluživanje. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.