Chia sjemenke (200g)

Chia sjemenke (200g)

AST03
1,98 €

Sjeme chia sjeme je kadulje španjolske salvije (lat. Salvia hispanica). Chia sjemenke poznate su po svojim iznimnim hranjivim i zdravstvenim blagodatima.

 

Chia sjemenke

Sjeme chia sjeme je kadulje španjolske salvije (lat. Salvia hispanica). Chia sjemenke poznate su po svojim iznimnim hranjivim i zdravstvenim blagodatima. Chia sjemenke sadrže proteine, masti (omega-3, omega-6 masne kiseline) i vlakna. Visok sadržaj omega-3 kiselina u tim sjemenkama podržava rad mozga, olakšava učenje i poboljšava pamćenje i koncentraciju. Sadrže i veliku količinu vlakana koja podržavaju probavni sustav, poboljšavaju probavu i potiču pokretljivost crijeva. Međutim, ne biste trebali jesti chia sjemenke ako imate upalna stanja crijeva i druge gastrointestinalne bolesti. Uz to Chia sjemenke sadrže antioksidanse koji se bore protiv slobodnih radikala odgovornih za starenje kože. Cijele i mljevene sjemenke možete dodati u musli, jogurte, salate i peciva. Također se mogu namakati vodom ili sokom i koristiti kao prirodno sredstvo za zgušnjavanje juha.

Zielarnia Astron

Zielarnia Astron poljski je distributer kvalitetnih biljnih proizvoda. Tvrtka djeluje na poljskom tržištu više od 15 godina. Sirovine za svoje proizvode dobivale su pažljivo odabrani dobavljači. Mnoge biljke u njihovoj ponudi su samoniklo izrađene.

Sastojci: 100% Chia sjemenke

Neto težina: 200 g

Pohrana: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.