Vitamin K2 200mcg, 30 kapsula
Vitamin K2 200mcg, 30 kapsula
Vitamin K2 200mcg, 30 kapsula
Vitamin K2 200mcg, 30 kapsula

Vitamin K2 200mcg, 30 kapsula

SWA49
12,65 €
s PDV-om

Vitamin K2 neophodan je za procese zgrušavanja krvi, održavanje zdravih kostiju i sprječavanje nastanka aterosklerotičnih plakova.

 

Vitamin K2

Vitamin K zapravo je skupina nekoliko povezanih spojeva, podijeljenih u dvije glavne vrste: K1 i K2. Od trinaest različitih identificiranih podtipova vitamina K2, menakinon-7 pokazao je veliko obećanje za snagu kostiju i zdravlje kardiovaskularnog sustava zahvaljujući svojoj ulozi u reguliranju transporta kalcija. K2 pomaže aktivirati proteine koji reguliraju gdje kalcij ulazi u tijelo. Ova potpora pravilnom skladištenju kalcija znači da je ovaj esencijalni mineral usmjeren prema kostima i izvan arterija, promičući zdravlje kostura i krvotoka.

Vitamin K2 djeluje na:

  • zdravlje kostiju i pravilno skladištenje kalcija
  • sudjeluje u procesima zgrušavanja krvi
  • podržava zdravlje kardiovaskularnog sustava i elastičnost arterija
  • pomaže u održavanju zdravog metabolizma šećera u krvi i razine lipida
  • može podržati zdravo i pozitivno raspoloženje žena

Menakinon je biološki najaktivniji oblik K2 u ljudskoj fiziologiji. Nalazi se u mnogim namirnicama, uključujući odležane sireve, jetru i jaja, ali daleko najbogatiji izvor je natto, tradicionalna japanska hrana napravljena od fermentiranih sojinih zrna. Swanson Maximum Strength Vitamin K2 je dodatak s najvećom koncentracijom natto napravljen isključivo od ne-GMO soje. Ovaj vitamin topiv u mastima nudimo u gel kapsulama na bazi suncokretovog ulja za optimalnu apsorpciju.

Swanson®

Swanson Health Products američki je proizvođač i distributer dodataka prehrani osnovan 1969. godine. Tvrtka je najveći privatni trgovac katalogom vitamina u SAD-u. Njegovi proizvodi proizvedeni su u skladu s dobrom proizvođačkom praksom (GMP).

Dodatak prehrani

Sastojci: Vitamin K2 [menaquinone-7 iz Natto (fermentirane soje), suncokretovo ulje, želatina, glicerin, dibazični kalcijev fosfat, pčelinji vosak, pročišćena voda, suncokretov lecitin, karamel boja.

Sadržaj u preporučenoj dnevnoj porciji (1 kapsula):


200mcg - Vitamin K2 [menakinon-7 iz Natto (fermentirana soja)]



Preporučeni dnevni unos: 1 kapsula dnevno.

Sadržaj pakiranja: 30 kapsula

Način čuvanja: Proizvod čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu porciju za konzumaciju tijekom dana. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

Product added to wishlist
Product added to compare.