Cink kelirani 15 mg, 100 tableta

Cink kelirani 15 mg, 100 tableta

ALI12
6,16 €
rating Čitati 3 recenzije
Prosječna ocjena: 10/10 Broj pregleda: 3

Dodatak prehrani sadrži 15 mg keliranog cinka (kelata).

 

Cink kelirani 15 mg

Dodatak prehrani sadrži 15 mg keliranog cinka (kelata).

Cink je jedan od najvažnijih mikronutrijenata neophodnih za pravilan rad tijela. Podržava pravilno funkcioniranje imunološkog sustava sudjelujući u razvoju T limfocita. Cink je neophodan za održavanje pravilnog metabolizma ugljikohidrata. Također poboljšava intelektualne sposobnosti, sprječava demenciju i podržava liječenje depresije. Uz to, cink štiti stanice od oštećenja slobodnih radikala.

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvođač lijekova i dodataka prehrani koji djeluje na lokalnom tržištu od 2007. MedicaLine je vlasnik brenda dodataka prehrani Aliness. Proizvodi marke Aliness sadrže prirodne spojeve koje karakterizira brza i visoka razina apsorpcije aktivnih tvari. Vitamine iz njihove ponude mogu koristiti osobe na dijeti bez glutena, kao i osobe s alergijama i intolerancijom na laktozu.

Dodatak prehrani

Sastojci: sredstvo za povećanje volumena - kalcijev fosfat, cink (cink bisglicinat), sredstvo protiv slijepljenja: silicijev dioksid.

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (1 kapsula) (% RWS-Referentni dnevni unos): Cink (cink diglicinat) - 15 mg (* 150%)

Preporučeni dnevni unos: 1 tableta dnevno tijekom obroka.

Pohrana: Zaštitite od svjetlosti, čuvajte na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu nepristupačnom za malu djecu.

Oprez: Ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu tijekom dana. Ovaj proizvod ne mogu koristiti trudnice ili dojilje. Ovaj se proizvod ne može koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

Novo
Seems good
rating 10
2023-05-22
Alva K
Have not tried it yet, because I had another bottle of zinc still left. The ingredients in it looks clean and good.
rating 10
2020-09-08
Apostolos
rating 10
2020-08-29
Anonymous

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.