L-Carnitine Bicaps® Carnitine 60 kapsula

L-Carnitine Bicaps® Carnitine 60 kapsula

FM31
9,77 €

L-karnitin je prirodna hranjiva tvar koja je derivat BT vitamina, neophodan je za pravilno funkcioniranje živčanog i mišićnog sustava.

 

BICAPS® CARNITINE

 

L-karnitin je prirodna hranjiva tvar koja je derivat BT vitamina, neophodan je za pravilno funkcioniranje živčanog i mišićnog sustava. Acetil-L-karnitin potiče stanice na stvaranje neurotransmitera - dopamina i pojačava njegovu aktivnost. Vrlo važna funkcija L-karnitina je pomoć u transportu masnih kiselina u mitohondrije ili energetske centre našeg tijela. Sljedeći važan aspekt aktivnosti L-karnitina su njegova neuroprotektivna svojstva. Vjeruje se da L-karnitin značajno doprinosi zaštiti živčanih stanica, uključujući moždane stanice od mnogih nepovoljnih čimbenika.

BICAPS® CARNITINE sadrži prirodnu kapsulu pululan. Pululan se dobiva prirodnim postupkom fermentacije. Tijekom proizvodnje ne koriste se suroke životinjskog podrijetla, stoga je kapsula prikladna za vegetarijance i vegane. Proizvod ne sadrži umjetna punila, sredstva protiv slijepljenja i boje, kao što su: magnezijev stearat, silicijev dioksid, titan dioksid itd.

Pogodno za vegetarijance i vegane.

 

OBLICI Sp. z oo

Tvrtka FORMEDS Sp. z oo specijalizirala se za proizvodnju dodataka prehrani u čistom obliku praha bez dodanih konzervansa, boja i zaslađivača. Nudi prirodne, učinkovite i sigurne proizvode. Čitav proizvodni postupak u skladu je s HACCP sustavom. Sirovine koje se koriste za proizvodnju njegovih proizvoda potječu od renomiranih europskih dobavljača.

 

Dodatak prehrani

 

Sastojci: N- acetil-L-karnitin, pululan (ovojnica kapsule).

 

Dnevna porcija - sadrži 1 kapsula (referentni unos%):

  •        N- acetil-L-karnitin - 550 mg

Preporučeni dnevni unos: Uzimajte 1 kapsulu jednom dnevno tijekom obroka.

 

Neto sadržaj: 33 g - 60 kapsula

 

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi na suhom mjestu, nedostupnom maloj djeci.

 

Oprez: Ne prekoračite preporučene dnevne porcije za konzumaciju tijekom dana. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama. Proizvod se ne smije koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

 

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.