Kozji kolostrum 500 mg, 100 kap

Kozji kolostrum 500 mg, 100 kap

ALI48
26,73 €
s PDV-om
rating Pročitaj recenziju
Prosječna ocjena: 10/10 Broj pregleda: 1

Kolostrum Aliness je mješavina mnogih sastojaka različitih fizičkih, kemijskih i bioloških svojstava, izvor je 19 egzogenih aminokiselina, sadrži imunoglobuline, posebno IgG, IgM, IgA, IgE, IgD i PRP (prolin), laktoferin (a protein iz skupine transferina) te vitamini i minerali.

 

Kozji kolostrum 500mg

Visokokvalitetni 28% kozji kolostrum standardiziran na sadržaj suhe tvari, koji ne sadrži proteine.

Kolostrum, poznat i kao kolostrum ili kolostrum, dobiva se iz kravljeg mlijeka. Kolostrum je tvar koju luče mliječne žlijezde, a koja se oslobađa tijekom posljednjeg razdoblja trudnoće do trenutka poroda. Ima karakterističnu žutu boju. Sastav mu je drugačiji od kasnije dobivenog mlijeka. Oni su podvrgnuti određenim vrijednostima i imunoglobulinima (također uključeni).

Kolostrum Aliness je kombinacija mnogih osnovnih, dostupnih i bioloških sastojaka, ima 19 egzogenih aminokiselina, sadrži imunoglobuline, posebno IgG, IgM, IgA, IgE, IgD i PRP (prolin), laktoferin (protein iz skupine transferina) te elementi i minerali.

Sadržaj vitaminskih sastojaka - glavni su B1, B2, B6, C, E i A.

Sadržaj minerala - uglavnom fosfor, kalcij, kalij, magnezij i natrij

Sastav kolostruma se mijenja s vremenom od proizvodnje. Broj sastojaka se smanjuje u korist šećera i lipida koji sadrže energetske tvari.

U kolostrumu ima laktoze (mliječnog šećera), ali je njen sadržaj mnogo dostupniji nego u kasnijem mlijeku. To je dovoljno za osiguranje izvora energije i regulaciju sastava i aktivnosti crijevne mikroflore (zbog razgradnje laktoze za konzumaciju mlijeka).

Međutim, količina mliječnog šećera u kolostrumu prikupljena unutar nekoliko sati nakon upotrebe toliko je mala da se ne pojavljuje kod osoba koje pate od intolerancije na laktozu.

MedicLine

MedicaLine poljskom proizvođaču linije proizvoda Aliness. Proizvodi su prirodni spojevi koji se odlikuju utjecajem i najvećim rasponom funkcionalnih svojstava, zahvaljujući čemu su bolji za tijelo i imaju zdravstvenu narav. Njihova proizvodnja je odobrena prema principu "clean label", što jamči nepotrebne dodatke. Vitamine marke Aliness mogu koristiti alergičari, osobe s intolerancijom na laktozu, kao i osobe koje ne konzumiraju gluten.

Dodatak prehrani

Sastojci: Kozji kolostrum (osušeni kozji kolostrum) koji sadrži 28% imunoglobulina [IG], mikrokristalna celuloza: punilo, ovojnica kapsule: (tvar: hidroksipropilmetilceluloza).

Sadržaj 1 kapsule: Kozji kolostrum 28% GI 500 mg, Imunoglobulini 140 mg

Preporučeni dnevni unos : 1 do 2 kapsule dnevno, prije obroka, s vodom.

Neto težina : 100 kapsula

Skladištenje: Zaštititi od štetnih utjecaja u vodi, na suhom mjestu izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu tijekom dana. Ovaj proizvod ne smiju koristiti trudnice i dojilje. Ovaj proizvod se ne može koristiti kao zamjena za raznovrsnu prehranu.

OPINION
rating 10
2024-01-14
ANDRE 1571

un bon produit est trop tôt pour être évalué....

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.