Teasel balzam od korijena, 50 ml
Teasel balzam od korijena, 50 ml
Teasel balzam od korijena, 50 ml
Teasel balzam od korijena, 50 ml

Teasel balzam od korijena, 50 ml

KAR05
21,02 €
s PDV-om

Balzam napravljen od svježeg jednogodišnjeg organskog korijena čičaka u praktičnom dozatoru dovoljan je za oko 40 nanošenja. U ovoj veličini idealan je za povremeno korištenje na raznim zglobovima te se brzo i dubinski upija.

 
Balzam od korijena teasel






Balzam je napravljen od svježeg organskog korijena čajnika. Prirodni procesi detoksikacije kože uvijek su glavni dio procesa ozdravljenja, osobito u slučaju upale u tkivu ili zglobovima. Tu na scenu dolazi balzam od korijena teasel.

Balzam od svježeg jednogodišnjeg organskog korijena čašice u praktičnom dozatoru dovoljnom za oko 40 nanošenja. U ovoj veličini idealan je za povremeno korištenje na raznim spojevima. Upija se brzo i duboko.

Može se koristiti na ciljaniji način od tinktura korijena čajčice.

Gorke tvari divlje čajke spojene su s eteričnim uljima iz korijena anđelike. Ne koriste se nikakve umjetne arome ili mirisi.





Kardenwelt

Proizvodi tvrtke Kardenwelt potječu iz biološki kontroliranog uzgoja i posjeduju certifikat Demeter (certifikat njemačke udruge ekoloških proizvođača). Tvrtka je specijalizirana za proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda s korijenom teasel po recepturi Wolf-Dietera Storla. Pažljivo proizvedeni ekstrakti i tinkture izuzetno su bogati aktivnim biljnim tvarima i eteričnim uljima te ih ljudski organizam izuzetno dobro apsorbira.



Kozmetički



Sastojci: voda, kokosovo ulje, ulje jojobe, bademovo ulje, kukuruzni škrob, korijen čaja, ekstrakt, biljni emulgator, ulje avokada, shea maslac, vitamin E acetat, pantenol, natrijev benzoat, ksantan, ulje korijena anđelike, kalijev sorbat, mliječna kiselina, limete.



Preporučena dnevna doza: Zahvaćene dijelove tijela dva puta dnevno nježno utrljati balzamom od korijena čajčice i ostaviti da djeluje nekoliko minuta.



Neto težina: 50 ml



Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.


Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.