Sealantro Nutramedix 30 ml
Sealantro Nutramedix 30 ml
Sealantro Nutramedix 30 ml
Sealantro Nutramedix 30 ml
Sealantro Nutramedix 30 ml
Sealantro Nutramedix 30 ml

Sealantro Nutramedix 30 ml

CWD07-30
34,41 €
rating Čitati 2 recenzije
Prosječna ocjena: 10/10 Broj pregleda: 2

Sealantro Metal Detox jedinstvena je mješavina ekstrakata tri biljke: Chlorella, Chondracanthus chamissoi i lišća korijandera. Sealantro Metal Detox podržava detoksikaciju tijela od teških metala, raznih biotoksina i mnogih drugih otrovnih tvari.

 

Sealantro Metal DetoxSealantro Metal Detox jedinstvena je mješavina ekstrakata tri biljke: Chlorella, Chondracanthus chamissoi i lišća korijandera. Sealantro Metal Detox podržava detoksikaciju tijela od teških metala, raznih biotoksina i mnogih drugih otrovnih tvari. Naročito je učinkovit u uklanjanju tvari kao što su olovo, nikal, arsen, aluminij, živa, kositar, poluga, titan, kadmij, radij, srebro i indij. Sealantro Metal Detox uključen je u Cowden Program podrške i trebao bi se koristiti zajedno s drugim proizvodima iz Cowdenovog protokola.Dodatak prehrani


Nutramedix ®
Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji djeluje na američkom tržištu od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Proizvodi tvrtke Nutramedix odlikuju se velikom snagom i širokim spektrom aktivnosti.


Sastojci: Ekstrakt klorele, ekstrakt divokoze Chondracanthus, ekstrakt lišća korijandera, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Upotreba: Ulijte 40 kapi u 120 ml vode i pričekajte minutu prije pijenja. Može se uzimati nekoliko puta dnevno ako je potrebno. Protresite bočicu prije upotrebe.

Neto težina: 30 ml

Pohrana: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Ne prekoračite preporučeno dnevno posluživanje. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Novo
Excellent produit
rating 10
2023-04-14
Lisa
Excellent produit pour éliminer tous déchets toxiques liés à la destruction de borelias ou candidas. 2 à 3 pipettes tous les soirs. Réveil léger !
Great
rating 10
2022-03-07
aleksandra_ku
Great and fast shipping

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.