• Novo
Avea Nutramedix, 30 ml
Avea Nutramedix, 30 ml
Avea Nutramedix, 30 ml
Avea Nutramedix, 30 ml
Avea Nutramedix, 30 ml
Avea Nutramedix, 30 ml

Avea Nutramedix, 30 ml

CWD30-30
Zadnji artikli na skladištu
20,29 €
s PDV-om

Avea je pripravak koji sadrži kondenzirani ekstrakt kurkume.

 

Avea

Avea je pripravak koji sadrži kondenzirani ekstrakt kurkume. Avea poboljšava raspoloženje i podržava pozitivnu reakciju tijela pri suočavanju sa svakodnevnim stresnim situacijama. Dodaci kurkumi mogu pomoći u održavanju uravnoteženog raspoloženja, pomažući vam da postignete stanje smirenosti i opuštenosti. Aveina svojstva za poboljšanje raspoloženja pažljivo su formulirana kako bi isporučila kurkumu u visoko bioraspoloživom, tekućem obliku.


Nutramedix®
Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji na tržištu SAD-a posluje od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Nutramedixove proizvode karakterizira visoka potentnost i širok spektar djelovanja.



Dodatak prehrani


Sastojci: Ekstrakt kurkume, voda i etanol (20-24%).


Upotreba: 15 kapi uspite u 120 ml vode i pričekajte minutu prije nego popijete. Može se ponoviti nekoliko puta dnevno ili prema uputama liječnika.

Sadržaj pakiranja: 30 ml


Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.