• Novo
Gorka dinja 500 mg, 60 kapsula

Gorka dinja 500 mg, 60 kapsula

Swanson
SWA118
4,50 €
s PDV-om

Gorka dinja sadrži hranjive tvari poput vitamina A, C i K te kalij.

 

Gorka dinja 500mg

Gorka dinja visoko je cijenjena zbog svojih potencijalnih zdravstvenih prednosti. Vjeruje se da ima svojstva koja pomažu regulirati razinu šećera u krvi, što ga čini popularnim dodatkom za osobe s dijabetesom. Također je bogat hranjivim tvarima poput vitamina A, C i K, kao i kalijem i dijetalnim vlaknima. Gorka dinja tradicionalno se koristi u biljnoj medicini za pomoć probavi i imunološkom sustavu te za ublažavanje upala.


Swanson®

Swanson Health Products američki je proizvođač i distributer dodataka prehrani osnovan 1969. Tvrtka je najveći privatni trgovac katalogom vitamina u SAD-u. Njegovi proizvodi proizvedeni su u skladu s dobrom proizvođačkom praksom (GMP).

Dodatak prehrani

Sastojci: gorka dinja, ovojnica kapsule: želatina, punilo: mikrokristalna celuloza, sredstva protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i silicijev dioksid.

1 kapsula sadrži: 500 mg - plod gorke dinje (Momordica charantia)

Sadržaj u preporučenoj dnevnoj porciji (2 kapsule):

1000 mg - plod gorke dinje (Momordica charantia)

Preporučeni dnevni unos: 1 kapsula 2 puta dnevno. Treba uzimati s vodom.

Sadržaj pakiranja: 60 kapsula

Način čuvanja: Proizvod čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu porciju za konzumaciju tijekom dana. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

Product added to wishlist
Product added to compare.