Ashwagandha 450 mg, 100 kapsula
Ashwagandha 450 mg, 100 kapsula
Ashwagandha 450 mg, 100 kapsula
Ashwagandha 450 mg, 100 kapsula

Ashwagandha 450 mg, 100 kapsula

SWA62
6,08 €
s PDV-om

Ashwagandha je adaptogena biljka koja se tradicionalno koristi za poticanje opuštanja i podržavanje zdravog odgovora na svakodnevni stres.

 

Ashwagandha 450 mg

Ashwagandha je adaptogena biljka koja se tradicionalno koristi za poticanje opuštanja i podržavanje zdravog odgovora na svakodnevni stres. Pomaže u otklanjanju blage ili povremene tjeskobe. Korijen ashwagandhe ne samo da može potaknuti zdrav odgovor na stres, već također može podržati imunološku funkciju. Kao adaptogen, ashwagandha djeluje tako da podržava zdrave razine kortizola i pomaže u regulaciji nadbubrežnog sustava. To pak uravnotežuje fiziološke reakcije na stresore i pomaže nam da se lakše "prilagodimo" na stres. Ashwagandha se tradicionalno koristi za promicanje zdravlja i dugovječnosti, revitalizaciju tijela, potporu sna i poboljšanje općeg blagostanja. Osim toga, Ashwagandha može imati neizravnu ulogu u funkcioniranju tjelesnog imunološkog sustava.

Swanson®

Swanson Health Products američki je proizvođač i distributer dodataka prehrani osnovan 1969. godine. Tvrtka je najveći privatni trgovac katalogom vitamina u SAD-u. Njegovi proizvodi proizvedeni su u skladu s dobrom proizvođačkom praksom (GMP).

Dodatak prehrani

Sastojci: Ashwagandha, ovojnica kapsule: želatina, rižino brašno, tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina.


Sadržaj u preporučenoj dnevnoj porciji (1 kapsula):


450mh - korijen Ashwagandhe (Withania somnifera).



Preporučeni dnevni unos: 1 kapsula dnevno

Sadržaj pakiranja: 100 kapsula

Način čuvanja: Proizvod čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu porciju za konzumaciju tijekom dana. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.