Keratin 50 mg, 60 kapsula

Keratin 50 mg, 60 kapsula

SWA50
8,03 €
s PDV-om

Keratini su skupina čvrstih, vlaknastih proteina koji pomažu u održavanju zdravih zglobova i podržavaju kožu, kosu i nokte.

 

Keratin 50mg

Keratini su skupina čvrstih, vlaknastih proteina koji pomažu u održavanju zdravih zglobova i podržavaju kožu, kosu i nokte. Keratini osiguravaju iznimno visok sadržaj aminokiseline cistein, koja je sama po sebi obilan izvor molekula sumpora koje hrane i jačaju hrskavično tkivo. Kada se molekule sumpora iz cisteina vežu jedna za drugu, tvore vrlo jake veze koje se nazivaju "cisteinski mostovi". Ovi mostovi pružaju važnu potporu zglobovima koji nose težinu. Swanson Premium Brand® Keratin, dobiven iz tibetanske vune, donosi čisti, prehrambeni hidrolizirani keratin koji hrani zdrava vezivna tkiva i potiče zdravlje, snagu i izgled kože, kose i noktiju.

Swanson®

Swanson Health Products američki je proizvođač i distributer dodataka prehrani osnovan 1969. Tvrtka je najveći privatni trgovac katalogom vitamina u SAD-u. Njegovi proizvodi proizvedeni su u skladu s dobrom proizvođačkom praksom (GMP).

Dodatak prehrani

Sastojci: keratin (od tibetanske vune), rižino brašno, želatina, magnezijeva sol masnih kiselina, silicijev dioksid.

Sadržaj u preporučenoj dnevnoj porciji (1 kapsula):


50mg - keratin (iz tibetanske vune)



Preporučeni dnevni unos: 1 kapsula dnevno.

Sadržaj pakiranja: 60 kapsula

Način čuvanja: Proizvod čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu porciju za konzumaciju tijekom dana. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.