Lutein 10 mg, 120 softgels
Lutein 10 mg, 120 softgels
Lutein 10 mg, 120 softgels
Lutein 10 mg, 120 softgels
Lutein 10 mg, 120 softgels
Lutein 10 mg, 120 softgels

Lutein 10 mg, 120 softgels

NOW62
Zadnji artikli na skladištu
20,19 €
s PDV-om

Lutein je narančasto-crveni karotenoidni pigment kojeg proizvode biljke, a nalazi se u prehrani u šarenom voću i povrću.

 

Lutein 10 mg

 

Lutein je narančasto-crveni karotenoidni pigment kojeg proizvode biljke, a nalazi se u prehrani u šarenom voću i povrću. U tijelu je lutein jedan od dominantnih pigmenata koncentriran u makuli – specijaliziranom području oka odgovornom za središnji vid. Osim toga, poznato je da se taloži u koži. Funkcionalna uloga luteina u tim osjetljivim tkivima je zaštita od stvaranja slobodnih radikala izazvanih sunčevom svjetlošću.


Now Foods ®

Now Foods ® je američki proizvođač i distributer dodataka prehrani. Na tržištu posluje od 1948. godine. Tvrtka Now ® ima dugogodišnje iskustvo, a svoje proizvode proizvodi u skladu s najvišim standardima Dobre proizvođačke prakse (GMP), zahvaljujući čemu su proizvodi visoke kvalitete i visoke kvalitete. cijenjen.

 

Dodatak prehrani

Sastojci: Lutein, Softgel kapsula [goveđa želatina (bez BSE-a), glicerin, voda, organska karamel boja], organsko ekstra djevičansko maslinovo ulje i silicijev dioksid.


Sadržaj u preporučenoj dnevnoj porciji (1 softgel):


10 mg - lutein

 

Preporučeni dnevni unos: 1 gel kapsula dnevno uz obrok bogat masnoćama.

Sadržaj pakiranja: 120 softgels

Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao nadomjestak (zamjena) za raznoliku prehranu. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.