Bobice gloga 540 mg, 100 kapsula
Bobice gloga 540 mg, 100 kapsula
Bobice gloga 540 mg, 100 kapsula
Bobice gloga 540 mg, 100 kapsula
Bobice gloga 540 mg, 100 kapsula
Bobice gloga 540 mg, 100 kapsula

Bobice gloga 540 mg, 100 kapsula

NOW54
10,46 €
s PDV-om

Djeluje na gotovo sve simptome srčanih bolesti: aterosklerozu, srčanu aritmiju, kongestivno zatajenje srca, hipertenziju i periferne vaskularne bolesti.

 

Bobice gloga 540 mg



Hawthorn Berry, odnosno ekstrakt bobica gloga, djeluje kao posljedica neposrednog širenja srčanih bolesti: agresije, prijenosa srca, kongestivne bolesti srca, administriranja i slanja perifernih tokova. Biljka koja snižava krvni tlak, širi krvne žile u tijelu, snižava pad u krvi, štiti rad srca, usporava i normalizira rad srca

Bobice gloga uključuju teoriju o tradicionalnoj upotrebi u Europi i Sjevernoj Americi kao biljni tonik. Suvremena znanstvena istraživanja identificirala su brojne bioaktivne komponente, uključujući OPC (oligomerne procijanidine). Utvrđeno je da mnogi od njih imaju snažan učinak hvatanja slobodnih radikala.

Now Foods ®

Now Foods ® je američki proizvođač i distributer dodataka prehrani. Na tržištu posluje od 1948. godine. Tvrtka Now ® ima dugogodišnje iskustvo, a svoje proizvode proizvodi u skladu s najvišim standardima Dobre proizvođačke prakse (GMP), zahvaljujući čemu su proizvodi visoke kvalitete i visoke kvalitete. cijenjen.

 

Dodatak prehrani

Sastojci: Ekstrakt bobica gloga, hipromeloza (celulozna kapsula) i stearinska kiselina (biljni izvor).


Sadržaj u preporučenoj dnevnoj porciji (2 kapsule):



1.08g - Glog (ekstrakt bobica)

Preporučeni dnevni unos: 2 kapsule 3 puta dnevno uz obrok.

Sadržaj pakiranja: 100 kapsula

Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao nadomjestak (zamjena) za raznoliku prehranu. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.