Kurkumin C3 kompleks® PLUS Curcuma longa 500 mg Piperin 5 mg, 60 kapsula

Kurkumin C3 kompleks® PLUS Curcuma longa 500 mg Piperin 5 mg, 60 kapsula

ALI22
14,39 €

Kurkumin C3 Complex® je patentirani i klinički testirani sastav "Bioprotectant", tj. Tri kemijska spoja koja pripadaju grupi kurkuminoida: Kurkumina, Demetoksicurcumina (DMC) i Bisdemethoxycurcumina (BDMC) izvedenica iz kurkume.

 

Kurkumin C3 kompleks® PLUS Curcuma longa 500 mg Piperin 5 mg

 

Kurkumin C3 Complex® je patentirani i klinički testirani sastav "Bioprotectant", odnosno tri kemijska spoja koja pripadaju grupi kurkuminoida: Kurkumina, Demetoksikurkumina (DMC) i Bisdemetoksikurkumina (BDMC) izvedenica iz kurkume.

Kurkuma ima stoljetnu tradiciju u Ayurvedskom liječenju. Aktivni sastojci Curcuma longe su kurkuminoidi, spojevi koji pokazuju snažna antioksidativna svojstva u znanstvenim istraživanjima. Kurkuminoidi mogu koristiti zglobovima, mozgu, srcu i krvožilnom sustavu pomažući neutraliziranju slobodnih radikala.

 

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvođač lijekova i dodataka prehrani koji djeluje na lokalnom tržištu od 2007. MedicaLine je vlasnik brenda dodataka prehrani Aliness. Proizvodi marke Aliness sadrže prirodne spojeve koje karakterizira brza i visoka razina apsorpcije aktivnih tvari. Vitamine iz njihove ponude mogu koristiti osobe na dijeti bez glutena, kao i osobe s alergijama i intolerancijom na laktozu.

 

Dodatak prehrani

Sastojci: Kurkumin C3 kompleks® (ekstrakt kurkume - Curcuma longa (95% kurkumin), ekstrakt crnog papra - Piper Nigrum (95% piperin), sredstvo za glaziranje (hidroksipropil metilceluloza).

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (1 tableta):

                                       

Sastojci

1 kapsula

2 kapsule

Kurkumin C3 kompleks® (ekstrakt duge kurkume (95% kurkumin)

 

Ekstrakt crnog papra (95% piperin)


500 mg

 

5 mg

 

 

1000 mg


10 mg

 

Preporučeni dnevni unos: 1-2 kapsule dnevno uz obrok.

 

Neto težina: 60 kapsula

 

Pohrana: Zaštitite od svjetlosti, čuvajte na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu nepristupačnom za malu djecu.

 

Oprez: Ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu tijekom dana. Ovaj proizvod ne mogu koristiti trudnice ili dojilje. Ovaj se proizvod ne može koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

 

 

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.