Bakar Trio 2,5 mg, 100 tableta

Bakar Trio 2,5 mg, 100 tableta

Aliness
ALI16
6,49 €
rating Pročitaj recenziju
Prosječna ocjena: 10/10 Broj pregleda: 1

Dodatak prehrani sadrži: citrat, glukonat i bakreni sulfat - ti se oblici odlikuju velikom bioraspoloživošću.

 

Bakarni trio 2,5 mg

Dodatak prehrani sadrži: citrat, glukonat i bakreni sulfat - ti se oblici odlikuju velikom bioraspoloživošću. Sadržaj svakog oblika bakra iznosi 1/3 izračunato kao bakreni ioni.

Bakar je neophodan za sintezu hemoglobina i zajedno sa željezom sudjeluje u transportu kisika do stanica, uključujući osjetljiva na živčana tkiva hipoksije. Ovaj element utječe na mozak i prijenos živčanih impulsa, kao i na razinu neurotransmitera. Bakar poboljšava imunitet i štiti tijelo od slobodnih radikala.

 

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvođač lijekova i dodataka prehrani koji djeluje na lokalnom tržištu od 2007. MedicaLine je vlasnik brenda dodataka prehrani Aliness. Proizvodi marke Aliness sadrže prirodne spojeve koje karakterizira brza i visoka razina apsorpcije aktivnih tvari. Vitamine iz njihove ponude mogu koristiti osobe na dijeti bez glutena, kao i osobe s alergijama i intolerancijom na laktozu.

 

Dodatak prehrani

Sastojci: sredstvo za povećanje volumena - kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza, bagremova vlakna, bakar (bakreni citrat, bakreni glukonat, bakreni sulfat), sredstvo protiv slijepljenja: silicijev dioksid.

 

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (1 kapsula) (% RWS-Referentni dnevni unos): Bakar (citrat, glukonat, sulfat) - 2,5 mg (* 250%)

 

Preporučeni dnevni unos: 1 tableta dnevno tijekom obroka.

Neto težina: 100 tableta

Pohrana: Zaštitite od svjetlosti, čuvajte na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu nepristupačnom za malu djecu.

 

Oprez: Ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu tijekom dana. Ovaj proizvod ne mogu koristiti trudnice ili dojilje. Ovaj se proizvod ne može koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

 

 

 

 

Novo
Great!!!
rating 10
2022-08-23
If You Step On Me I Sing ;-)
Nice price/quality

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.