Kelirani bakar 2,5 mg, 100 tableta View larger

Kelirani bakar 2,5 mg, 100 tableta

ALI15

New product

Dodatak prehrani koji sadrži bakar u obliku diglicinata (kelata).

More details

HRK38.24 tax incl.

More info

Kelirani bakar 2,5 mg

Dodatak prehrani koji sadrži bakar u obliku diglicinata (kelata). Bakar je neophodan za sintezu hemoglobina i zajedno sa željezom sudjeluje u transportu kisika do stanica, uključujući osjetljiva na živčana tkiva hipoksije. Ovaj element utječe na mozak i prijenos živčanih impulsa, kao i na razinu neurotransmitera. Bakar poboljšava imunitet i štiti tijelo od slobodnih radikala.

 

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvođač lijekova i dodataka prehrani koji djeluje na lokalnom tržištu od 2007. MedicaLine je vlasnik brenda dodataka prehrani Aliness. Proizvodi marke Aliness sadrže prirodne spojeve koje karakterizira brza i visoka razina apsorpcije aktivnih tvari. Vitamine iz njihove ponude mogu koristiti osobe na dijeti bez glutena, kao i osobe s alergijama i intolerancijom na laktozu.

 

Dodatak prehrani

Sastojci: sredstvo za povećanje volumena - kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza, bagremova vlakna, bakar (bakreni diglicinat), sredstvo protiv slijepljenja: silicijev dioksid.

 

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (1 kapsula) (% RWS-Referentni dnevni unos): Bakar (Bakreni diglicinat) - 2,5 mg (* 250%)

 

Preporučeni dnevni unos: 1 tableta dnevno tijekom obroka.

 

Neto težina: 100 tableta

 

Pohrana: Zaštitite od svjetlosti, čuvajte na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu nepristupačnom za malu djecu.

 

Oprez: Ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu tijekom dana. Ovaj proizvod ne mogu koristiti trudnice ili dojilje. Ovaj se proizvod ne može koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

 

Recenzije

rating 10
Absorbable form of copper
Great product, hard to find combo of absorbable forms of copper. This is very good quality. I have copper issues, low blood copper yet body storage of copper, and tend to react to copper. I dont take daily but its wise to have for various biological processes, and copper is not abundant in many food in high amounts.