Burbur Nutramedix 30ml Nutramedix - 1 View larger

Burbur Nutramedix 30ml

CWD13-30

New product

Burbur, peruansko lišće biljaka, već se dugi niz godina koristi u dekocijama i infuzijama.

Više

HRK154.62 tax incl.

Više

Droks Burbur

Burbur, peruansko lišće biljaka, već se dugi niz godina koristi u dekocijama i infuzijama. Biljka je porijeklom iz središnjih Anda, a samoniklo raste u Srednjoj i Južnoj Americi. U Meksiku je poznat pod imenom Amor-seco, a u Venezueli se zove Pega-Pega.

Poznato je da list burbur sadrži flavonoide, alkaloide, sojasaponine i aktivni spoj nazvan Astragalin - koji se također nalazi u dobro poznatoj biljci Astragalus.Nutramedix ®

Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji djeluje na američkom tržištu od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Proizvodi tvrtke Nutramedix odlikuju se velikom snagom i širokim spektrom aktivnosti.


Dodatak prehrani


Sastojci: Ekstrakt lista desmodium molliculum, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Način upotrebe: Prije svake upotrebe dobro protresite. Stavite 10 kapi u 1,2 dl vode i pričekajte minutu prije pijenja. Može se uzimati nekoliko puta dnevno po potrebi ili prema uputama liječnika.


Neto težina: 30 ml

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Ne prekoračite preporučenu dnevnu porciju. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Proizvod se ne preporučuje za trudnice i dojilje.

Recenzije

Kliknite ovdje da biste ostavili recenziju