Takuna Nutramedix 60 ml Nutramedix - 1 View larger

Takuna Nutramedix 60 ml

CWD32-60

New product

Takuna Microbial Defense je ekstrakt kore Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense ima vrlo snažna antimikrobna i antivirusna svojstva. Ekstrakt je učinkovit posebno protiv virusa Epstein Barr, Citomegalovirus i Herpes zoster.

Više

HRK368.58 tax incl.

Više

Takuna mikrobna obranaTakuna Microbial Defense je ekstrakt kore Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense ima vrlo snažna antimikrobna i antivirusna svojstva. Ekstrakt je učinkovit posebno protiv virusa Epstein Barr, Citomegalovirus i Herpes zoster. Takuna također pokazuje protugljivična svojstva. Slabi simptome koji prate infekciju. Takuna Microbial uključen je u program podrške Cowdenu i trebao bi se koristiti zajedno s drugim proizvodima iz Cowdenovog protokola.

Dodatak prehrani


Nutramedix ®
Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji djeluje na američkom tržištu od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Proizvodi tvrtke Nutramedix odlikuju se velikom snagom i širokim spektrom aktivnosti.


Sastojci: Ekstrakt kore Cecropia strigosa, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Upotreba: Ulijte 1-30 kapi u 120 ml vode i pričekajte minutu prije pijenja. Započnite s 1 kapi 2 puta dnevno (30 min prije obroka) i postupno povećavajte unos. Protresite bočicu prije upotrebe.

Neto težina: 60 ml

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Ne prekoračite preporučenu dnevnu porciju. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Recenzije

Kliknite ovdje da biste ostavili recenziju