Stevia Nutramedix 60ml

Stevia Nutramedix 60ml

CWD31-60
25,42 €
s PDV-om
rating Čitati 3 recenzije
Prosječna ocjena: 10/10 Broj pregleda: 3

Stevia je ekstrakt Stevije rebaudiane. Stevija se koristi kao zamjena za šećer. Ne podiže šećer u krvi niti sudjeluje u procesu taloženja masti.

 

Slatka trava Stevia

Stevia je ekstrakt Stevije rebaudiane. Stevija se koristi kao zamjena za šećer. Ne podiže šećer u krvi niti sudjeluje u procesu taloženja masti. Ekstrakt stevije također ima antimikrobno djelovanje protiv borele i biofilma, kao i širok spektar antigljivičnog i antioksidativnog djelovanja. Slatka biljka Stevia uključena je u program podrške Cowdenu i treba je koristiti zajedno s drugim proizvodima iz Cowdenovog protokola.

Dodatak prehrani

Nutramedix ®

Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji djeluje na američkom tržištu od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Proizvodi tvrtke Nutramedix odlikuju se velikom snagom i širokim spektrom aktivnosti.

Sastojci: Ekstrakt lista Stevia rebaudiana, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Upotreba: Dodajte 3 ili više kapi u hranu ili piće. U slučaju mikrobne infekcije koristite 30 kapi, dva puta dnevno. Protresite bočicu prije upotrebe.

Neto težina: 60 ml

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Ne prekoračite preporučenu dnevnu porciju. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Novo
STEVIA PURA 100%
rating 10
2021-10-13
CARLOS
De las mejores del mercado, calidad y eficacia.
rating 10
2021-01-13
donatarotondo@libero.it
10/10
rating 10
2020-08-30
Anonymous

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.