Adrenalna podrška NutraMedix 30ml Nutramedix - 1 View larger

Adrenalna podrška NutraMedix 30ml

CWD12-30

New product

Adrednal Support je ekstrakt iz Astragalusa, Rhodiole, Ginsenga i Schisandre.

Više

HRK154.62 tax incl.

Više

Nadbubrežna podrškaAdrednal Support je ekstrakt iz Astragalusa, Rhodiole, Ginsenga i Schisandre. Ova mješavina sadrži četiri adaptogena bilja za potporu nadbubrežnim žlijezdama. Visoko bioraspoloživa tekućina za poboljšanu apsorpciju. Nutramedixov jedinstveni postupak poboljšanja optimizira cijelu biljku za snažniju koncentraciju širokog spektra.

Dodatak prehrani


Nutramedix ®
Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji djeluje na američkom tržištu od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Proizvodi tvrtke Nutramedix odlikuju se velikom snagom i širokim spektrom aktivnosti.


Sastojci: Astragalus, Rhodiola, Ginseng i ekstrakt Schisandre, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Upotreba: Stavite 20 kapi u 4 oz. vode i pričekajte minutu prije pijenja. Uzimajte dva puta dnevno (10 minuta prije doručka ili ručka) ili prema uputama liječnika. Ne koristiti ako je trudna ili neguje. Prije svake upotrebe dobro protresite.

Neto težina: 30 ml

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Ne prekoračite preporučenu dnevnu porciju. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Recenzije

Kliknite ovdje da biste ostavili recenziju