Stevia Nutramedix 30 ml Nutramedix - 1 View larger

Stevia Nutramedix 30 ml

CWD09-30

New product

Stevia je ekstrakt Stevije rebaudiane. Stevija se koristi kao zamjena za šećer. Ne povećava šećer u krvi niti sudjeluje u procesu taloženja masti.

Više

HRK123.38 tax incl.

Više

Slatka trava Stevia

Stevia je ekstrakt Stevije rebaudiane. Stevija se koristi kao zamjena za šećer. Ne podiže šećer u krvi niti sudjeluje u procesu taloženja masti. Ekstrakt stevije također ima antimikrobno djelovanje protiv borele i biofilma, kao i širok spektar antigljivičnog i antioksidativnog djelovanja. Slatka biljka Stevia uključena je u program podrške Cowdenu i treba je koristiti zajedno s drugim proizvodima iz Cowdenovog protokola.

Dodatak prehrani

Nutramedix ®

Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji djeluje na američkom tržištu od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Proizvodi tvrtke Nutramedix odlikuju se velikom snagom i širokim spektrom aktivnosti.

Sastojci: Ekstrakt lista Stevia rebaudiana, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Upotreba: Dodajte 3 ili više kapi u hranu ili piće. U slučaju mikrobne infekcije koristite 30 kapi, dva puta dnevno. Protresite bočicu prije upotrebe.

Neto težina: 30 ml

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Ne prekoračite preporučenu dnevnu porciju. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Recenzije

Kliknite ovdje da biste ostavili recenziju