Sparga Nutramedix 30 ml

Sparga Nutramedix 30 ml

CWD08-30
17,94 €
s PDV-om

Sparga Sulphur Detox ekstrakt je iz korijena medicinske šparoge. Sparga Sulphur Detox podržava uklanjanje sulfoantibiotika i drugih lijekova na bazi sulfonamida koji blokiraju tjelesne sulfatne puteve i puteve glutation-toksina.

 

Detoksikacija sumpora SpargaSparga Sulphur Detox ekstrakt je iz korijena medicinske šparoge. Sparga Sulphur Detox podržava uklanjanje sulfoantibiotika i drugih lijekova na bazi sulfonamida koji blokiraju tjelesne sulfatne puteve i puteve glutation-toksina. Detoksikacija sumpora Sparga uključen je u Cowden Program podrške i trebao bi se koristiti zajedno s drugim proizvodima iz Cowdenovog protokola.Dodatak prehrani


Nutramedix ®
Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji djeluje na američkom tržištu od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Proizvodi tvrtke Nutramedix odlikuju se velikom snagom i širokim spektrom aktivnosti.


Sastojci: medicinski ekstrakt korijena šparoga, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Upotreba: Ulijte 10 kapi (0,5 ml) u 120 ml vode i pričekajte minutu prije pijenja. Može se uzimati nekoliko puta dnevno ako je potrebno. Protresite bočicu prije upotrebe.

Neto težina: 30 ml

Pohrana: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Ne prekoračite preporučeno dnevno posluživanje. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.