Sealantro Nutramedix 30 ml Nutramedix - 1 View larger

Sealantro Nutramedix 30 ml

CWD07-30

New product

Sealantro Metal Detox jedinstvena je mješavina ekstrakata tri biljke: Chlorella, Chondracanthus chamissoi i lišća korijandera. Sealantro Metal Detox podržava detoksikaciju tijela od teških metala, raznih biotoksina i mnogih drugih otrovnih tvari.

Više

HRK231.14 tax incl.

Više

Sealantro Metal DetoxSealantro Metal Detox jedinstvena je mješavina ekstrakata tri biljke: Chlorella, Chondracanthus chamissoi i lišća korijandera. Sealantro Metal Detox podržava detoksikaciju tijela od teških metala, raznih biotoksina i mnogih drugih otrovnih tvari. Naročito je učinkovit u uklanjanju tvari kao što su olovo, nikal, arsen, aluminij, živa, kositar, poluga, titan, kadmij, radij, srebro i indij. Sealantro Metal Detox uključen je u Cowden Program podrške i trebao bi se koristiti zajedno s drugim proizvodima iz Cowdenovog protokola.Dodatak prehrani


Nutramedix ®
Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji djeluje na američkom tržištu od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Proizvodi tvrtke Nutramedix odlikuju se velikom snagom i širokim spektrom aktivnosti.


Sastojci: Ekstrakt klorele, ekstrakt divokoze Chondracanthus, ekstrakt lišća korijandera, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Upotreba: Ulijte 40 kapi u 120 ml vode i pričekajte minutu prije pijenja. Može se uzimati nekoliko puta dnevno ako je potrebno. Protresite bočicu prije upotrebe.

Neto težina: 30 ml

Pohrana: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Ne prekoračite preporučeno dnevno posluživanje. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Recenzije

Kliknite ovdje da biste ostavili recenziju

rating 10
Great
Great and fast shipping