Magnezijev malat Nutramedix 120 kapsułek View larger

Magnezij Malat Nutramedix 120 kapsula

CWD52-C

New product

Magnezij Malat je vrlo dobro apsorbiran tijelom u obliku magnezija. Magnezij je neophodan mineral za organizam i većina kroničnih bolesnika ima deficit magnezija.

More details

This product is no longer in stock

HRK140.52 tax incl.

More info

Magnezijev malatMagnezij Malat je vrlo dobro apsorbiran tijelom u obliku magnezija. Magnezij je neophodan mineral za organizam i većina kroničnih bolesnika ima deficit magnezija. Otprilike pedeset posto metaboličkih enzima koji su u konačnici odgovorni za proizvodnju ATP energije za pravilan rad stanica zahtijeva magnezij kao kofaktor. Magnezij je neophodan za održavanje normalnog srčanog ritma, krvnog tlaka, rada živaca i mozga, ispravne kontrakcije i širenja skeletnih mišića, glatkih mišića u crijevima, žučnoj kesi, kanalu gušterače itd.

Dodatak prehraniNutramedix ®
Nutramedix je američki proizvođač dodataka prehrani koji djeluje na američkom tržištu od 1993. godine. Proizvodi visokokvalitetne bioaktivne biljne ekstrakte na temelju patentirane metode ekstrakcije. Proizvodi tvrtke Nutramedix odlikuju se velikom snagom i širokim spektrom aktivnosti.

Sastojci: Magnezij (patentirana formula Albion® d-magnezijev malat) 200mg, vegetarijanska kapsula (hipromeloza i voda), magnezijev stearat biljnog podrijetla

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (4 kapsule): Magnezij (patentirana formula Albion® d-magnezijev malat) - 800 mg

Upotreba: 2 kapsule, 2 puta dnevno (prije jela).

Neto težina: 120 kapsula

Pohrana: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Ne prekoračite preporučeno dnevno posluživanje. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Recenzije

rating 10
Very good form
Good absorbable form