Banderol Nutramedix 60 ml

Banderol Nutramedix 60 ml

CWD35-60
Obecnie brak na stanie
50,41 €
s PDV-om
rating Čitati 3 recenzije
Prosječna ocjena: 10/10 Broj pregleda: 3

Banderol Microbial Defense ekstrakt je iz kore Otoba sp. - drvo porijeklom iz Južne Amerike. Banderol ima protuupalna svojstva i širok spektar antimikrobnih, antivirusnih i antiparazitskih učinaka.

 

Banderol mikrobna obrana

Banderol Microbial Defense ekstrakt je iz kore Otoba sp. - drvo porijeklom iz Južne Amerike. Banderol ima protuupalna svojstva i širok spektar antimikrobnih, antivirusnih i antiparazitskih učinaka. Banderol je učinkovit protiv Borelia burgdorferi i drugih vrsta borelije, uključujući učinkovite ciste i biofilm bakterija Borrelia. Također je učinkovit protiv koinfekcija Lajmske bolesti, kao što su Bartonella, Babesia, Chlamydia, Mykoplasma, Rickettsia (uključujući Coxiellu i Erlichia) ili Citomegalovirus. Učinkovit je i protiv gljivica Candida. U studiji provedenoj na Sveučilištu Guayaquil u Ekvadoru na Nutramedixovoj mikrobiološkoj obrani Banderol, pokazalo se da proizvod ima snažna protuupalna svojstva i smanjuje upalu za 84,4%. Mikrobiološka obrana Banderol koristi se u programu podrške tvrtke Cowden i trebala bi se koristiti zajedno s drugim proizvodima iz Cowdenovog protokola.

Nutramedix®

Nutramedix je američka tvrtka koja djeluje na američkom tržištu od 1993. Nutramedix proizvodi visokokvalitetne, bioaktivne biljne ekstrakte. Zahvaljujući patentiranoj metodi ekstrakcije, proizvodi se odlikuju velikom snagom i širokim spektrom djelovanja.

Sastojci: Ekstrakt kore banderola (Otoba sp.), Mineralna voda, etanol (20-24)%.

Upotreba: Ulijte 1-30 kapi u 120 ml vode i pričekajte minutu prije nego što popijete smjesu. Počnite s jednom kapi dva puta dnevno (30 minuta prije obroka) i polako povećavajte dozu na 30 kapi dva puta dnevno. Protresite prije upotrebe.

Neto težina: 60 ml

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Novo
Muy buen producto.
rating 10
2022-12-05
Santiago
Precios muy competitivos y. muy rápidos en la entrega
Chris
rating 10
2022-03-03
Chris
It is ok
Good evening
rating 10
2022-01-30
Chris
Good evening
I can say that the products bought from your company arrived to me in optimal time.
I can\'t comment on the quality, until I use them for at least 1/2 month.
With high respect
Chris

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.