• Paket
Pakiranje 3 komada morski kolagen peptid 2100 bez mirisa

Pakiranje 3 komada morski kolagen peptid 2100 bez mirisa

INP01
72,08 €

Umjesto 82,31 €

Pakiranje 3 komada morski kolagen peptid 2100 bez mirisa. Paket je dovoljan za 3-mjesečnu terapiju.

Ovaj paket sadrži

 

Marine Collagen Peptide 2100 je prirodni morski kolagen iz riblje kože koji proizvodi francuska tvrtka Copalis SEA SOLUTIONS ®COLLAGEN HM. Kvalitetni morski kolagen ekstrahira se iz dubokomorskog ribljeg tkiva na temelju procesa enzimatske hidrolize. Dodatak prehrani morski kolagen peptid 2100 sadrži vitamin C i ekstrakt divlje ruže zbog čega pozitivno utječe na pravilno funkcioniranje zglobova. Također pomaže u obnavljanju zglobne hrskavice oštećene tijekom degenerativnih bolesti, kao i ublažava bol i upalu zglobova i kostiju.

Kolagen je glavni protein vezivnog tkiva i bitna komponenta fibrilara (vlakana) kostiju, tetiva, hrskavice, kože i zuba. Kolagen iz kože morskih riba učinkovitiji je od kolagena izdvojenog iz sisavaca na koži. Njegove su čestice manje, stoga djeluje učinkovitije.

Vitamin C neophodan je za normalnu sintezu kolagena. Potiče proizvodnju kolagena, njegovo očuvanje i regeneraciju. Vitamin C utječe na konačni oblik i strukturu kolagenskih vlakana. Zbog ovih svojstava vitamin C utječe ne samo na imunološki sustav, već i na pravilan rad zglobova i srži. Vitamin C neophodan je za pripremu kolagena kako bi djelovao na odgovarajući način.

Divlja ruža

Šipak je jedan od najbogatijih izvora vitamina C, kao i mnogih drugih sastojaka koji pozitivno utječu na funkcioniranje tijela. Uz to, ima baktericidna i protuupalna svojstva koja smanjuju simptome osteoartritisa pružajući olakšanje boli i poboljšavajući pokretljivost zahvaćenih zglobova. Aktivni sastojci ekstrakta šipka štite staničnu membranu, što pomaže u izgradnji hrskavice i sprječava degeneraciju.

Dodatak prehrani

Sastojci (sadržaj 1 vrećice): morski kolagen - 1000 mg, vitamin C - 860 mg, ekstrakt ružine vode, Rosa canina L., DER 4: 1 standardizirano za 70% vitamina C - 200 mg, uključujući 140 mg vitamina C.

Proizvod ne uključuje punila: (npr. Modificirani škrob, laktoza, mikrokristalna celuloza), supstance za oblaganje (npr. Poliesteri metakrilne kiseline), veziva (npr. Želatina, bagrem, zein), maziva (npr. Stearat magnezij), sredstva za dezintegraciju (npr. Organske kiseline, karbonati), adsorbenti (npr. bentonit, bijela glina), boje (npr. bijeli titan), zaslađivači (šećer, ksilitol, aspartam), arome, mehčići, voskovi.

Pakiranje: 30 vrećica

Preporučeni dnevni unos: 1 vrećica dnevno

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi na suhom mjestu, nedostupnom maloj djeci.

Oprez: Ne prekoračite preporučene porcije za konzumaciju tijekom dana. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.