Kompleks Shilajit Fulvic kiseline, 60 kapsula

Kompleks Shilajit Fulvic kiseline, 60 kapsula

JARR02
Obecnie brak na stanie
17,58 €

Jarrow FORMULAS Shilajit Fulvic Acid Complex sadrži pročišćeni ekstrakt mumio (shilajit). Mumio je prirodna tvar dobivena u planinama Srednje Azije na nadmorskoj visini od 2000-5000 m.

 

Shilajit

Mumio

Jarrow FORMULAS Shilajit Fulvic Acid Complex sadrži pročišćeni ekstrakt mumio (shilajit). Mumio je prirodna tvar dobivena u planinama Srednje Azije na nadmorskoj visini od 2000-5000 m. Ekstrakt mumio sadržan u proizvodu standardiziran je na ne manje od 60% kompleksa fulvinske kiseline. Shilajit komunicira s koenzimom Q10 u mitohondrijima i povećava proizvodnju energije u mozgu i mišićnim tkivima tijekom fizičkih vježbi.

Jarrow formule

Jarrow Formulas američki je proizvođač dodataka prehrani koji posluje na američkom tržištu od 1977. Kompletna linija prehrambenih proizvoda tvrtke uključuje vitamine, minerale, probiotike, standardizirane biljne koncentrate, aminokiseline, enzime i proizvode za enteralnu prehranu.

Dodatak prehrani

Sastojci: mumio ekstrakt (shilajit) koji sadrži 60% kompleksa fulvinske kiseline, vezivo: celuloza, emulgator: magnezijeve soli kiselina

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (1 kapsula): ekstrakt mumio (shilajit) 417 mg, uključujući 250 mg kompleksa fulvinske kiseline.

Preporučeni dnevni unos: 1 kapsula 1-2 puta dnevno, uz obrok.

Neto težina: 60 kapsula

Pohrana: Proizvod čuvajte na sobnoj temperaturi, na suhom mjestu, izvan dohvata male djece.

Oprez: Ne prekoračite preporučene porcije za konzumaciju tijekom dana. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena (zamjena) za raznoliku prehranu. Proizvod se ne preporučuje za trudnice i dojilje.

Novo

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Korištenjem web stranice pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija možete pronaći u našim Pravilima o privatnosti.