Bakar 2 mg, 60 kapsula (Swanson) View larger

Bakar 2 mg, 60 kapsula (Swanson)

SWA02

New product

Bakar je neophodan za sintezu hemoglobina i zajedno sa željezom sudjeluje u transportu kisika do stanica, uključujući osjetljiva na živčana tkiva hipoksije.

More details

HRK23.82 tax incl.

More info

Bakar

 

Bakar je neophodan za sintezu hemoglobina i zajedno sa željezom sudjeluje u transportu kisika do stanica, uključujući osjetljiva na živčana tkiva hipoksije. Ovaj element utječe na mozak i prijenos živčanih impulsa, kao i na razinu neurotransmitera. Bakar poboljšava imunitet i štiti tijelo od slobodnih radikala.

 

 

Swanson ®

 

Swanson Health Products američki je proizvođač i distributer dodataka prehrani osnovan 1969. Tvrtka je najveći privatni prodavač kataloga vitamina u SAD-u. Proizvodi su proizvedeni u skladu s dobrom proizvođačkom praksom (GMP).

 

Dodatak prehrani

 

Sastojci: Bakar, đumbir, crni papar i dugi papar, rižino brašno, želatina (kapsula), magnezijev stearat (sredstvo protiv slijepljenja).

Sadržaj u preporučenom dnevnom obroku (1 kapsula): bakar - 2 mg

 

Preporučeni dnevni unos: 1 kapsula dnevno.

Neto težina: 15 g - 60 kapsula

 

Skladištenje: Čuvati na sobnoj temperaturi na suhom mjestu, nedostupnom maloj djeci.

 

Oprez: Ne prekoračite preporučene dnevne obroke za konzumaciju tijekom dana. Proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama. Proizvod se ne smije koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

Recenzije